© Haber Acıpayam 2022

Muhteşem gösteri bir kez daha sahnede

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Topluluğu’nun Milli Mücadeleyi anlatan muhteşem dans tiyatrosu “Asrın Zaferi” yoğun istek üzerine bir kez daha sahnelendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Topluluğu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında “Asrın Zaferi” adlı dans tiyatrosunu beğeniye sunmuştu. Gösteri vatandaşların yoğun isteği üzerine yeniden sahneye kondu. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Aydın, davetliler ve binlerce izleyici katıldı.130 dansçı, Asrın Zaferi ile Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun'da yaktığı Milli Mücadele ateşinin ardından başlattığı Kurtuluş Savaşı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu anlattı. Işık ve dans gösterileri ile herkesi kendine hayran bırakan program zaman zaman duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Muhteşem gösteri izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı.

 

“Ben değil, biz diyenlerin olduğu bir Denizli, Türkiye olsun”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, gösteri öncesi yaptığı konuşmada,  böylesi bir güzelliğin yaşanmasına vesile olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet duyduklarını söyledi. Başkan Çavuşoğlu, “Bizler istiyoruz ki, artık güzellikler hep birlikte yaşansın. Bu ülkede yaşayan herkesin yüzü gülsün. Türkiye, hep birlikte kardeşçe yaşadığımız bir ülke olsun.  Ben diyenlerin değil, biz diyenlerin olduğu bir Denizli, Türkiye olsun istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

TÜM HABERLER