© Haber Acıpayam 2022

Kış ortasında yağmur ve kar duası

 Denizli’de kışın ortasında olmasına rağmen havaların kurak seyretmesi nedeniyle yağmur ve kar duası yapıldı.

Türkiye genelinde olduğu gibi Denizli’de de havalar kurak seyrediyor. Gözle görülür bir şekilde kuraklık seyrederken, geçen sene bir çok yerin bembeyaz olduğu noktalarda şimdilerde ise güneşli hava hakim. Yağışın az olduğu, rakımı yüksek olan noktalarda da kar kalınlığının beklenen seviyeye gelmemesiyle birlikte kışın ortasında yağmur ve kar duaları yapıldı. Duaların yapıldığı noktalarda biride Çal ilçesi oldu.

Sazak Mahallesindeki kapalı pazar yerinde gerçekleşen duada ilçe müftüsü Abdullah Vurucu, “Allah’ım günahlarımız varsa bizleri affet. Üretici perişan olacak. Kar ve yağmur yağdır. Toprakların kar ve yağmura ihtiyacı var. Topraklarımızı rahmetine gark eyle. Bol ve bereketli yağmur, kar nasip eyle” dedi.
Yağmur duasının ardından vatandaşlara keşkek ikramında bulunuldu.

İlginizi Çekebilir

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

TÜM HABERLER