Husumete dönüşen alacak-verecek kavgasında gözaltına alınan 8 kişiden 1’i tutuklandı
ACIPAYAMDenizli'de akraba iki aile arasında husumete dönüşen alacak-verecek kavgasında gözaltına alınan 8 kişiden 1'i tutuklandı. İki iş yerinin zarar gördüğü olayların büyümesini araya giren aile büyükleri ve polisler önledi.
Edinilen bilgiye göre, akraba iki aileye mensup olan S.O. ve B.K. arasındaki alacak-verecek anlaşmazlığı, sözlü tartışmaların ardından kavgaya dönüştü. Önceki akşam bir grup akrabası ile birlikte S.O.'nun Merkezefendi ilçesi Sevindik Mahallesi'nde işlettiği kıraathaneye gelen B.K. ile S.O. ve yayında bulunan İ.T. ve Y.Ö. arasında arbede yaşandı. Ellerindeki sopalarla iş yerine zarar veren grup, İ.T. ve Y.Ö.'yü de hafif şekilde yaraladı. Geldikleri araçla bölgeden uzaklaşan grup, S.O.'nun evinin bulunduğu sokakta havaya 2 el ateş ederek kayıplara karıştı. Olayın faillerinin yakalanması için araştırma başlatan Merkezefendi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 6 şüpheliyi kısa sürede yakaladı. İfade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şüpheliler ise adli kontrolle serbest bırakıldı.
Yaşanan olaydan bir gün sonra bu kez tutuklanan B.K.'nın Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar Mahallesi'nde işlettiği simit fırını hedef oldu. Önceki gece yaşanan arbedede yaralanan İ.T. ile H.O., dün akşam saatlerinde tüfekle iş yerine 3 el ateş ederek bölgeden uzaklaştı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilen şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Akraba aileler arasında husumete dönüşen ve iki iş yerinin zarar gördüğü olayların büyümesini ise araya giren aile büyükleri ve emniyet ekipleri önledi.
İlginizi Çekebilir
Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.
Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı
Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.
Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu
Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.
Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü
Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.
Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti
Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi
Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.