Esnafı oyalayıp küçük kıza hırsızlık yaptırdılar
ACIPAYAMDenizli’de alışveriş bahanesiyle girdikleri aktarda çalışanı oyalayan iki kadın, yanlarında getirdikleri küçük kıza hırsızlık yaptırdı. Kasanın çekmecesinden içerisinde 20 bin TL olan çantayı alıp eteğine gizleyen küçük kız ve kadınlar, tarttırdıkları ürünü de almadan kayıplara karıştı.
Olay, Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi'nde Bayramyeri Meydanı'nda faaliyet gösteren bir aktarda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akraba oldukları iddia edilen iki kadın, yanlarındaki küçük bir kız çocuğuyla birlikte Hakkı Memişoğlu’na ait aktara geldi. Örtülü ve yüzleri maskeli olan iki kadın, bir süre etrafa bakındıktan sonra iş yeri çalışanından kendilerine 10 TL’lik kına tartmasını istedi. Olay esnasında iş yerinde yalnız çalışmakta olan genç kız, kapının önündeki rafta bulunan poşetten kınayı alarak tarttığı sırada anne olduğu öne sürülen kadın, küçük kızı tezgahın arkasındaki kasaya yönlendirdi.
İki kadın çalışanın görüş açısını kapattı
Küçük kız, iki kadının iş yeri çalışanının içeriyi görmemesi için görüş açısını kapatması sayesinde tezgahın arkasına dolaşıp içerisinde 20 bin TL olan el çantasını aldı. Saniyeler içerisinde kasanın çekmecesinden içi para dolu çantayı alan küçük kız, gizlemeye çalıştığı çantayla birlikte kapıda kendisini bekleyen kadınların yanına geldi. Elindeki çantayı eteğinin içerisine gizleyen kız çocuğu ve iki kadın, çalışanın hazırladığı siparişi de bahane uydurup almadan bölgeden uzaklaştı.
Bir süre sonra yeniden iş yerine gelen Hakkı Memişoğlu, çekmeceyi açıp baktığında çantasının yerinde olmadığını fark etti. Kamera kayıtlarını izlediğinde soyulduğunu anlayan Memişoğlu, ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler, kayıtlara yansıyan olayın faillerini anında tanıdı. Bölgede daha öncede de hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Ne kadar dikkatli olmaya çalışsalar da hırsızlık olaylarına engel olamadıklarını ifade eden Hakkı Memişoğlu, "Dün öğle saatlerinde arkadaşımız tek başına çalışırken iki kadın ve bir çocuk gelmiş. Çalışanımıza birkaç soru sorduktan sonra dışarıda bulunan kınadan 10 TL’lik istediklerini söylüyorlar. Kınayı kattığı sırada iki kadın önünü kapatıyor ve kız çocuğu kasada bulunan para çantasını alıp tekrar çıkıp geri çıkıyor. Dışarı çıkıyorlar, tarttırdıkları kınayı almadan bırakıp gidiyorlar. Ay sonu ödemelerimizden dolayı 20 bin TL paramız vardı. Kimliğimiz, kredi kartımızı her şeyimiz içindeydi. Dükkandan buradan bankaya giderken kullandığımız çantamızdı. Başkalarının canının yanmaması için polis ekiplerine haber verdik. Yani olay çok kısa süre içerisinde gerçekleşti. Çalışanımız çok dikkatli olmasına rağmen bir anlık gafletle gitti. Polis ekipleri kamera kaydını izlediğinde bilinen kişilerin olduğunu belirtti. Marketlerden yağ, deterjan gibi malzemeler çalan kişiler olduğu söylendi. İnşallah emniyet güçlerimiz kısa süre içerisinde yakalar. Ceza almalarını isteriz. Kendimiz de ne gerekiyorsa mahkemeye başvuracağız" diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.
Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı
Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.
Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu
Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.
Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü
Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.
Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti
Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi
Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.