© Haber Acıpayam 2022

Denizli'de 5 ay sonra zam gelen ekmek 2,5 lira oldu

 Denizli’de 5 ay sonra ekmek yeniden zamlandı. Zamlı fiyatlar 18 Kasım 2021 Perşembe gününden itibaren geçerli olacak.
Temmuz ayında 200 gram ekmek 1 lira 50 kuruştan, 1 lira 75 kuruşa yükselmişti. Aradan geçen 5 ay sonra ekmeğin gramajı 230 grama, fiyatı da 2 lira 50 kuruşa yükselmiş oldu.
Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaklaşık 5 aydır un ve diğer ürünlerde yaşanan fiyat artışlarını tüketiciye yansıtmamak için fırıncı esnafının büyük fedakarlıklar yaptığını söyledi. Karadaban; “Fırıncı esnafımızın artık gelen zamları kaldıracak gücü ve sermayesi kalmadı. Özellikle unda yaşanan fiyat artışı çok anormal seviyelere ulaştı. Temmuz ayında bir çuval unu 90 liraya alan esnafımız bugün aynı unun çuvalını 280 liraya alıyor. İstemeyerek te olsa, vatandaşlarımızın temel gıda maddesi olan ekmeğe bu zamları yansıtmak zorunda kaldık” dedi.
Denizli’de 230 gram ekmek Perşembe gününden itibaren 2.5 liradan satılmaya başlanacak.

İlginizi Çekebilir

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

TÜM HABERLER