© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de 2 mahalle 14 gün karantina altına alındı

Denizli’de korona virüs tedbirleri kapsamında 2 mahalle karantina altına alındığı belirtildi.
Denizli’nin Çardak ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında 2 mahallenin karantina altına alındığı bildirildi. Çardak Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, İlçe Umumi Hıfzıssıhha Meclisinin, Kaymakam Ökkeş Furkan Karakurt başkanlığında Covid-19 tedbirleri kapsamında olağanüstü toplandığı belirtildi. Çardak ilçesinin Gemişli ve Gemişpınarı mahallelerinde pozitif vakalara rastlandığı ve alınan karar gereği karantina uygulamasının başlatıldığı belirtildi. Açıklanan kararda, “Gemişli ve Gemişpınarı mahallelerimizde korona virüs vakalarının artması nedeniyle, pandemi ile etkin mücadele ve hastalık yayılımının önlenmesi açısından mahallelerin 02.11.2020 tarih ve 18.00’den itibaren 14 gün giriş ve çıkışların kapatılarak karantinaya alınmasına ve karantina sonunda vaka durumunun değerlendirilmesine” karar verildiği açıklandı.
Öte yandan, ilçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin giriş ve çıkışlara izin vermediği, mahallelerin bağlantı yollarının ise kapatıldığı öğrenildi. Vatandaşların karantina süresi içerisinde zaruri ihtiyaçlar dışında evden çıkmayacağı ve sağlık kontrollerinin ise sağlık ekipleri tarafından izleneceği bildirildi.

İlginizi Çekebilir

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

TÜM HABERLER