© Haber Acıpayam 2022

CHP Merkezefendi İlçe Örgütü’nden Başkan Çavuşoğlu’na ziyaret

CHP Merkezefendi İlçe Örgütü, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ziyaret ederek görevlerinde başarı ve kolaylıklar diledi. Başkan Çavuşoğlu ziyarette, “Denizli’nin geleceği için hep beraber güzel işlere imza atacağız” dedi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinin ardından görevine başlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan güzel misafirperverliği için Başkan Çavuşoğlu’na teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi. CHP Merkezefendi İlçe Başkanı İlhan, “Sokaktaki yurttaşımız gibi biz de size teşekkür ediyoruz. Çünkü uzun zamandır hepimiz için Cumhuriyet Halk Partili kadroların hizmet üreteceği bir alanı sizinle kazanmış olduk. Değerli yönetim kurulu üyelerim, kadın kollarım, gençlik kollarım bu çabanın içinde emek harcadılar, çok güzel sonuçlar aldık. Kimsenin inanmadığı noktalarda sizdeki inançla, biz de ona inanmıştık ve ilçe belediyelerimizle beraber Denizli’ye damga vurdunuz.  Uzun yıllardır sizi tanımış olmak sebebiyle gayet rahat söylüyorum, eminim bu görevi layıkıyla yapacaksınız, başarınızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Zor bir süreç, çabalarınızı ilk günden beri takip ediyorum. Hiçbir bahaneye sığınmayacağınızdan da adım gibi eminim.  Başarılarınız daim olsun” dedi.

 

“Denizli’nin geleceği için hep beraber güzel işlere imza atacağız”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, İlhan’a teşekkür etti. Başkan Çavuşoğlu, “Bu yolculuğumuzda hepinizle birlikte yoğun bir sürecin içinden geçtik. Denizli’nin geleceği için hep beraber güzel işlere imza atacağız.  Güzel şeyleri yaşama geçirmek için bir mücadele içerisinde olacağız. Bu güzel ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Dayanışma ile her zaman Denizli halkının menfaatine istekleriniz olacağına şüphemiz olmadığı için isteklerinizi yerine getirmek için de bizler elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı. 

 

 

İlginizi Çekebilir

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

TÜM HABERLER