© Haber Acıpayam 2022

BÜYÜKŞEHİR’DE REKOR BÜTÇE

Büyükşehir ve Büyükşehir DESKİ 2024yılı bütçesi 11.064.000.000 Rekor bütçe oybirliği ile kabul edildiDenizli Büyükşehir Belediyesi ile Büyükşehir DESKİ'nin toplamda 11.064.000.000 TL ile rekor düzeye ulaşan 2024 yılı bütçeleri oybirliği ile kabul edildi. Bütçelerin hayırlı olmasını dileyen Başkan Zolan, “Milletin emanetini en iyi şekilde hizmete döndürmek ve vatandaşlarımızın güvenini boşa çıkarmamak adına en üst seviyede gayret ettik” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü Kasım Ayı Genel Kurul ToplantısıBüyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlık ettiği toplantıda;Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2024 yılı bütçesi ve performans programı ile Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün 2024 yılı bütçesi, performans programı ve yatırım programıgörüşüldü. Bu kapsamda,Denizli Büyükşehir Belediyesinin bütçesi 7 Milyar 610 milyon TL olarak gerçekleşirken, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün bütçesi ise 3 Milyar 454 milyon TL olarak belirlendi. Toplamda 11 milyar 64 milyon TL olarak belirlenen Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi DESKİ'nin 2024 yılı bütçeleri oybirliği ile kabul edildi.

 

“2024 yılında ayrı bir mesafe alacağız”

 

Başkan Osman Zolan toplantı sonunda yaptığı konuşmadabütçelerin hayırlı olmasını dileyerek, “Milletin emanetini en iyi şekilde hizmete döndürmek ve vatandaşlarımızın güvenini boşa çıkarmamak adına en üst seviyede gayret ettik. Meclis üyelerimizle her zaman bir ve beraber çok güzel kararların altına imza attık. Şehrimizin her alanda her ihtiyacını karşılamak için gayret sarf ettik” dedi. Tarım ve hayvancılık yatırımlarından itfaiye hizmetlerine, evde bakım ve sağlıktan alt ve üstyapı çalışmalarına her alanda vatandaşların ihtiyacını karşılamak için gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Başkan Zolan, “Çok şükür Denizli’miz bugün parmakla gösterilen bir şehir haline geldi. 2024 yılında ayrı bir mesafe alacağız. İnşallah yarınımız bugünden daha güzel olacak. Katkı sağlayan, başta Meclis üyelerimiz olmak, çalışma arkadaşlarıma ve destek veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

TÜM HABERLER