© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir ile asırlık sorunlar tarihe karışıyor

Başkan Osman Zolan’dan Acıpayam’a ziyaretBu köprüler hayat kurtarıyorAcıpayam ilçesiniziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Osman Zolan, Suçatı Mahallesi’nde yaptıkları ve bölge için hayati öneme sahip Çeltek ve Hüsniye Köprüsü’nü inceledi. Yıkılmaya yüz tuttuğu için sık sık kazaların yaşandığı köprüler Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenirken, asırlık sorunun çözülmesi memnuniyetle karşılanmıştı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin Acıpayam ilçesinde hayata geçirdiği yatırım ve hizmetleri inceledi, 7 farklı mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaştı. Başkan Zolan’a Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Fikret Gümüş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, mahalle muhtarları ve beraberindekiler eşlik etti. İlk olarak Acıpayam ilçesinin Gölcük Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Osman Zolan, burada vatandaşlarla bir araya gelip sohbet ederek dertlerini dinledi.Daha sonra Başkan Zolan, sırasıyla Alcı, Yolçatı, Suçatı, Sandalcık, Karaismailler ve Hisar mahallerini de ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Suçatı Mahallesi ziyareti öncesi Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği ve bölge için hayati öneme sahip Dalaman Çayı üzerindeki 46 metre uzunluğundaki Çeltek Köprüsü ve 66 metre uzunluğundaki Hüsniye Köprüsü’nü inceledi. Yıkılmaya yüz tuttuğu için sık sık kazaların yaşandığı köprüler bir süre önce Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek hizmete sunulurken, betonarme yapıların aynı zamanda Çameli –Acıpayam arası ulaşımı da sağladığı belirtildi.

 

Gece gündüz koşturmaya devam ediyoruz

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,Suçatı Mahallesi’nde yaptığı konuşmada kentin 19 ilçesi 616 mahallesinde vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Suçatı Mahallesi’nde bölge için büyük öneme sahip iki köprü yaptıklarını anlatan Başkan Zolan, yıkılmaya yüz tutan 2 köprüyü yeniden yaparak kullanıma açtıklarını belirtti. Güzel karşılama ve ev sahipliği için herkese teşekkür eden Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizlere her zaman destek veriyor, yanımızda oluyorsunuz. Allah yolumuzu açık eylesin, inşallah birçok güzellikler yapmayı da nasip etsin. Biz sizleri çok seviyoruz. İhtiyaçlarınızı karşılamak için de gece gündüz koşturmaya devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik ruhuyla aşamayacağımız engel, ulaşamayacağımız hedef yoktur. Allah’ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah.”

 

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

TÜM HABERLER