© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir 5 mahallenin daha altyapı çilesini bitiriyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünün Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe, Karşıyaka'nın bir kısmı ve Deliktaş Mahallesi'nde hayata geçirdiği altyapı projesinin tamamlanmak üzere olduğu kaydedildi. Bu kapsamda Anafartalar, Aktepe ve Deliktaş Mahallesi'nin altyapı çalışması bitirilirken, Dokuzkavaklar ve Karşıyaka Mahallesi’nin bir kısmında devam eden çalışmada ise yüzde 90'lık kısmın tamamlandığı belirtildi. Dev projeyle 5 mahallede 187 kilometre içme suyu hattı ile 115 kilometre kanalizasyon hattı baştan aşağı yenilendi. Bölgeye ilk kez 21 kilometre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşenerek aşırı yağışlarda meydana gelen su baskınlarına da son verildiği kaydedildi. Yüzde 90'lık çalışmanın tamamlandığı Dokuzkavaklar ve Karşıyaka Mahallesi’nin söz konusu bölümünde ise içme suyu abone bağlantılarının da bitirilerek 5 mahalleyi kapsayan projenin kısa süre sonra sona ereceği belirtildi.

 

İlk kez yağmur suyu hattı döşendi

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, altyapının zor, meşakkatli ve yüksek maliyetli bir hizmet olduğunu belirterek, "Bir yerde altyapı olmazsa üstte olan hiçbir şeyin anlamı yoktur. Altyapı olmazsa olmazdır. Bu noktada 5 mahallemizde daha içme suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan aşağıya değiştirdik, ilk kez bölgemize yağmur suyu hatları döşedik" dedi. Bölgede uzun yıllar altyapı eksikliğinin yaşandığını anlatan Başkan Zolan, "Altyapı sabır ister, cesaret ister. Tabi sadece sabır ve cesaret yetmiyor vatandaşlarımızın desteği de gerekiyor. Çok şükür altyapısını yenilediğimiz her mahallemizde vatandaşlarımızın büyük destekleri ile karşılaştık. Vatandaşlarımıza sabır ve destekleri için çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

"Emanete sahip çıkıyoruz"

 

"Söz verdik yapıyoruz" diyen Başkan Zolan, "Çok şükür vatandaşlarımızla el ele, gönül gönüle bu işleri yaptık. Şimdi sıra üst yapıda. Allah yolumuzu açık etsin. Denizlimizin yarını bugünümüzden daha güzel olsun. Biz milletimize, şehrimize, gece gündüz hizmet etmeye devam edeceğiz. Verilen emanete sahip çıkıyoruz, bize duyulan güveni boşa çıkarmamak adına Denizlimizin dertlerine çare olmak ve taleplerini yerine getirmek durumundayız. Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz."

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

TÜM HABERLER