Başkan Zolan, miniklerin bayram sevincini paylaştı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’nde bir program düzenledi. Etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, çok sayıda çocuk ve veli katıldı. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’nde 3-6 yaş arası çocukların içinde yer aldığı “Çocuk Oyun Grubu”nun hazırladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar günün anısına hazırladığı şiir ve şarkılarla bayram coşkusunu doyasıya yaşarken, Başkan Zolan da miniklerin bayram coşkusunu paylaştı. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Osman Zolan’a minikler Türk bayrağı ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün portresini hediye etti.
“Çocuklarımız tüm değerlerimize sımsıkı sahip çıkacak”
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu bayramı bu milletin geleceğinin teminatı olan çocuklarımıza armağan etmiş. Biz de çocuklarımızın gelecekte bu ülkeye hizmet edecek donanımlara sahip olmaları için gayretlerimizi sürdürüyoruz. Onlar bu ülkeye, bayrağımıza, vatanımıza, inancımıza ve tüm değerlerimize sımsıkı sahip çıkacak. Çocuklarımız mutlu, bizler mutlu” dedi. Program sonunda veliler Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’ndeki “Çocuk Oyun Grubu” için Başkan Zolan’a teşekkür ederek memnuniyetlerini iletti.
İlginizi Çekebilir
Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.
Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı
Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.
Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu
Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.
Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü
Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.
Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti
Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi
Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.