© Haber Acıpayam 2022

Başkan Osman Zolan’dan Kurban Bayramı mesajı

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, küskünlerin barıştığı, kırgınlıkların ve özlemlerin sona erdiği bir bayramın daha milletçe idrak edileceğini söyledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların huzur ve güven içinde bir bayram geçirmeleri için gereken tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Bir Kurban Bayramı'na daha erişmenin mutluluğunu yaşadığımız bu güzel günlerde yola çıkacak vatandaşlarımız trafikte daha dikkatli olsunlar. Bayramda dargınlar barışmalı, tüm sevdiklerimizle gönül köprüleri kurmalı, büyüklerimizi mutlaka ziyaret edip küçüklerimizi sevindirmeliyiz. Pandemi sürecinde olduğumuzu da unutmadan tüm tedbirlere harfiyen uymalıyız" ifadelerini kullandı.

 

Manevi duyguların en yoğun şekilde yaşandığı bu mübarek günlerin sağlık ve huzur içerisinde geçirilmesini dileyen Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, yardımlaşma ve dayanışma ruhumuzun en üst düzeyde kuvvetlendiği özel günlerden olan bayramlarımızın kıymetini bilmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramını tebrik ediyor, şehrimizin, ülkemizin ve İslam aleminin bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.”

 

İlginizi Çekebilir

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

TÜM HABERLER