Başkan Osman Zolan Ata’nın huzurunda
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Cumhuriyet’in 100. kuruluş yıldönümü kapsamında Meclis üyeleri ve ilçe belediye başkanları ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ulu Önder Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümü kapsamında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedî istirahatgahı olan Anıtkabir'i ziyaret etti. Resmi ziyaret programına, Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan’ın yanı sıra Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri ve ilçe belediye başkanları katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi erkânının Aslanlı Yol'da yürüyüşüyle başlayan ziyarette, Başkan Osman Zolan, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Saygı duruşunun ardından Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan duygularını Anıtkabir Özel Defteri'ne yazdı.
Denizli dünya kenti haline geldi
Başkan Osman Zolan’ın “Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk” sözleriyle başlayan yazısı şöyle: “Şahsım, Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerimiz ve ilçe belediye başkanlarımızla birlikte manevi huzurunuzdayız. ‘En Büyük mirasım’ dediğiniz Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümünde burada bulunmaktan dolayı büyük bir sevinç, gurur ve heyecan içerisindeyiz. Bu yıl, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlarken aynı zamanda Denizli’mizi ziyaret ederek şereflendirmenizin 92. yıldönümünü de kutladık. Denizli’miz bizlere göstermiş olduğunuz muasır medeniyet seviyesine ulaşmak için durmadan çalıştı ve bugün sanayide, tarımda, ticarette, turizmde, kültür ve sanat alanında bir dünya kenti haline geldi.
Yüce Atatürk;
Büyük bir gurur ve şerefle 100. kuruluş yıldönümünü kutladığımız Türkiye Cumhuriyetimizi daha nice yüzyıllara taşımaya, sizin bizlere emaneti olan vatanımızı ve bayrağımızı canımız pahasına korumaya devam edeceğimizin sözünü veriyoruz. Zatıâlinizin huzurunda istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhunuz şad olsun.”
İlginizi Çekebilir
Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.
Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı
Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.
Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu
Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.
Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü
Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.
Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti
Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi
Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.