© Haber Acıpayam 2022

AK PARTİ DENİZLİ'DEN ACIPAYAM AÇIKLAMASI

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz Acıpayam ve Honaz İlçe Başkanlıkları ile ilgili yazılı bir açıklama yayımladı. 

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz Acıpayam ve Honaz İlçe Başkanlıkları ile ilgili yazılı bir açıklama yayımladı. 

Başkan Necip Filiz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“ AK Parti'de teşkilat içi değişimler ve yenilenmeler partimizin dinamizminin bir göstergesidir. Biz bu tür yenilenmeleri her zaman bir bayrak değişimi olarak değerlendirdik, değerlendiriyoruz. Zira AK Parti daima kendisiyle yarışan ve her dönem yenilenen kadroları ile  hedeflerini bir bir gerçekleştirmeye, milletimize ve ülkemize durmaksızın hizmet etmeye odaklanmış bir siyasi harekettir.

AK Parti Acıpayam ve Honaz İlçe Başkanlarımız; Genel Merkezimizin talebiyle ilçelerindeki kongreye kadar başkanlık görevlerini yürüteceklerini ve kongrede aday olmayacaklarını ifade ettiler.

Demokrasimizin güçlenmesi,ülkemizin kalkınması için “Güçlü Türkiye” sevdasıyla görev yaparak göstermiş oldukları fedakarlık ve özveri için; Acıpayam İlçe Başkanımız Nurhayat Şanlı ve ekibine , Honaz ilçe başkanımız Mesut Türkoğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz.  

AK Parti gücünü birlik ve beraberliğinden almaktadır. Genciyle yaşlısıyla, erkeğiyle kadınıyla herkesin elini taşın altına soktuğu bir teşkilatın mensuplarıyız. Bu süreçte kimi zaman önemli sorumluluklar üstlenmemiz , kimi zaman fedakarlıklar yapmamız gerekebiliyor. Ak Parti’de yeni-eski diye bir kavram yoktur., sadece görev değişikliği vardır. Her AK Partili son nefesine kadar bu kutlu davaın mensubudur. Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz, bu eşsiz vatanı ve aziz milletimizi layık olduğu yere taşıyacak daha çok vazifemiz var.

İlginizi Çekebilir

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

TÜM HABERLER