DOLANDIRICILARI JANDARMA ENGELLEDİ
ACIPAYAMAcıpayam ilçesinde bir çiftçiyi, dolandırılmaktan jandarma ekipleri kurtardı. Olay, Yassıhüyük beldesinde meydana geldi.
Heyecanlanan ve korkan Yalçın, telefonu kapatmamasını isteyen dolandırıcıların dediklerini yerine getirmeye çalıştı. Kendisinden istenen 3 bin 500 liranın bir kısmını evinden, bir kısmını da bir tanıdığından borç aldı. Talimat üzerine Acıpayam’da bir bankamatiğe yatırmaya gitti. Bu sırada kendisinden borç istediği yakını, şüphelenerek jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, geniş çaplı araştırma başlattı, Mahmut Yalçın'ı, parayı göndermek üzereyken bulup göndermesi engellediler. Çiftçiye verilen hesap numaralarıyla dolandırıcıları araştıran ekipler, zanlıların Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki bir ilden aradığını ve asker olmadıklarını belirledi. Derhal ilgili yerlere haber veren ekipler, dolandırıcıları yakalattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Yetkililer, bunca uyarılara rağmen hâlâ böyle olaylar yaşandığını belirterek, hiçbir hakim, savcı, polis veya askerin vatandaşlardan para veya kontör istemeyeceğini hatırlattı. Bu gibi durumlarda hemen telefonun kapatılarak, numaranın polis veya jandarmaya bildirilmesi gerektiğini belittiler.
İlginizi Çekebilir
Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi
Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.
Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı
Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.
Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.
Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı
Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.
Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu
Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.
Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü
Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.