© Haber Acıpayam 2022

DENİZLİ VALİSİ AHMET ALTIPARMAK'TAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Altıparmak, şanlı tarihin dönüm noktalarından birini oluşturan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94’üncü yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın mutluluk ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, şunları dile getirdi:
“Milletimizin tarihine, altın harflerle geçen ve Yüce Türk Milleti’nin azim ve kararlılığının tüm Dünya Uluslarına ilan edildiği bu anlamlı zaferin 94. yıldönümünde, Büyük önderimiz ve Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, vatanı ve bayrağı uğruna canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi, minnetle ve şükranla anarak, Allah’ tan rahmet diliyorum. Gazilerimizden bugün sağ olanlara da aile fertleriyle birlikte, sağlıklı ve mutlu bir yaşam temenni ediyorum. Bu anlamlı gün nedeniyle vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin huzur ve güvenliği için azim ve kararlılıkla görevlerinin başında olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarıyla, gazilerimiz ve şehit ailelerinin ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum. Dün olduğu gibi bugün de devletimizin ve milletimizin birliğine, ülkemizin bütünlüğüne ve kardeşliğimize kast eden saldırılara ve terör eylemlerine karşı, aziz milletimiz gereken cevabı vermiş ve vermeye de devam edecektir. Atalarımızdan emanet aldığımız bu güzel vatanımızı ve Ay yıldızlı şanlı bayrağımız ile çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni onurla korumanın yolunun, milletçe kenetlenmekten başka çıkar yolu olmadığını da belirtmek istiyorum. Dönemin şartları içerisinde askeri kuvvetlerimizden kat kat üstün bir ordu karşısında kazanılan Başkomutanlık Savaşı ile Milletimiz birlik ve beraberliğinden, hürriyet ve istiklalinden en zor koşullarda dahi vazgeçmeyeceğini adeta tüm dünyaya haykırmıştır. Bu vesileyle, Denizli halkının ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

İlginizi Çekebilir

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

TÜM HABERLER