BAŞKAN ŞEVKAN: YETER Kİ KASIT, RANT VE HAKSIZLIK OLMASIN
ACIPAYAMSık incelemeler ile sürekli denetimde olduğunu ve yoğun çalışma temposu sergilendiğini gösteren Acıpayam Belediyesi yine İçişleri Bakanlığına bağlı müfettişlere ev sahipliği yapıyor.
Yapılan açıklama: "Acıpayam Çarşı Camii bölgesinde yeni yapılan binalarla ilgili belediye personelimiz ve ilgili kişilerden ifadeler almaktadır." denildi.
Dürüstlüğü ile Acıpayam'da fark yaratan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAM her konuda olduğu gibi halkı doğru bilgilendirmek amacı ile müfettiş incelemesi konusunda da açıklamalarda bulundu. Başkan Şevkan yaptığı açıklamada şunlara yer verdi: "Belediyemizde sık sık müfettiş görmek artık rutin işler haline gelmiştir. Biz biliyoruz ki ve her zaman söylediğimiz gibi işi bilen insanların incelediği yerlerde hata olmaz. Hele hele kasıt hiç olmaz. Hata olsa bile görevimiz sırasında telafisi mümkün olacağından sık müfettiş incelemesinden asla yakınmıyoruz. Belediyede veya aktif halde olan her yerde hatalar olabilir. Bunlar en iyi şekilde düzeltilir. Yeter ki kasıt olmasın, rant olmasın, haksızlık olmasın. Bu durumlar içine giren her kim olursa olsun affedilmeyecektir.
İlginizi Çekebilir
Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.
Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı
Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.
Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu
Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.
Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü
Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.
Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti
Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi
Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.