© Haber Acıpayam 2022

Yoldan çıkan araç ağaca çarparak durabildi: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan otomobilde bir kişi öldü, iki kişi yaralandı.

Kaza, Acıpayam ilçesi Darıveren Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre plakası ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Şarampole devrilen otomobil bir ağaca çarparak durabildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan yaralılar Turgay Özdemir ve Aysun Özdemir itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Kazada Neşet Özdemir (66), ise olay yerinde yaşamını yitirdi.

Yaralılar ambulanslarla hastaneye sevk edilirken, olay yerindeki incelemelerin ardından Neşet Özdemir’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Neşet Özdemir’in cenaze namazının ise bugün öğle namazına müteakip Çameli Merkez Camiinde kılınarak son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Büyükşehir sporcusu Akıncı’dan Balkan 3.’lüğü

Denizli Büyükşehir Belediyesporlu sporcu Mehmet Ali Akıncı, Gençler Balkan Judo Şampiyonası’nda ay yıldızlı forma ile Balkan 3.’lüğü kazandı

Çeyiz parası için çalışan Merve'nin pişmanlık göstermeyen katillerine ceza yağdı

Denizli'de çeyiz parası biriktirmek için çalıştığı markete sığınan kişiyi korumaya çalışırken öldürülen kasiyer Merve Acar cinayetine ilişkin açılan davada karar açıklandı. Merve’nin doğum gününden bir gün sonra görülen karar duruşmasında 7 sanık ceza alırken, mahkeme heyeti pişmanlık göstermeyen sanıklar için indirim hakkını kullanmadı.

Büyükşehir’de hedef 1 milyon metrekare beton parke taşı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun göreve başlamasından bu yana kent genelinde 263 bin metrekare beton parke taşı döşemesini tamamladı. Acil ihtiyaç olan mahallelere beton parke taşı döşeme işleminin devam edeceğini belirten Başkan Çavuşoğlu, “Hedef 1 milyon metrekare beton parke taşı” dedi.

Kontrolden çıkan otomobil römorka çarpıp şarampole uçtu; 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarındaki saman yüklü römorka çarptıktan sonra şarampole uçtu. Kaza sonucunda, 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Büyükşehir kömür denetimlerine başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından ısınmadan kaynaklanan hava kirliliğinin kontrolü için yetki devri alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında hava kirliliğinin minimum düzeyde olması için kömür satış noktalarında denetimlere başladı.

Başkan Çavuşoğlu, Kent Lokantasını ziyaret etti

Vatandaşlar Kent Lokantasından memnunDar gelirli vatandaşların ucuz, lezzetli ve sağlıklı yemeğe ulaşması için hizmete açtıkları Kent Lokantasını ziyaret eden Başkan Çavuşoğlu, hemşehrilerinin memnuniyetiyle karşılaştı. Başkan Çavuşoğlu, kısa süre sonra ikinci Kent Lokantasını açacaklarını müjdeledi.

TÜM HABERLER