© Haber Acıpayam 2022

Yangın ev ve işyerini küle döndürdü

Denizli’nin Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde çıkan yangınlarda bir iş yeri ve bir ev kullanılamaz hale geldi. Büyük maddi hasarın oluşturduğu yangınlarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yangınlardan ilki, Merkezefendi ilçesine bağlı Akçeşme Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; mahallede bulunan bir işyerinde henüz belirlenmeyen bir nedenle dumanlar yükseldi. Dumanların yerini alevlere bıraktığını gören çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için hızlıca çalışma başlattı. Çevrede korku dolu anlara neden olan yangın ekiplerin yoğun çabası sonucu söndürüldü.

Aynı gün içerisinde yaşanan yangınların ikincisi ise Pamukkale ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde yaşandı. Bir evde yükselen dumanlar kısa sürede yangına dönüştü. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri, evi tamamen saran yangına müdahale etti. Soğutma çalışmaları tamamlanan evde, büyük maddi hasar meydana geldi.

Öte yandan, gün içerisinde meydan gelen yangın sonucu kullanılamaz hale gelen işyeri ve ev yangınıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu

Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.

TÜM HABERLER