© Haber Acıpayam 2022

Pekdemir’den Pamukkale’ye drag pisti projesi

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in Yarış ve Drag Pisti Projesi ile Pamukkale, kentte yapılacak ulusal ve uluslararası arası organizasyonlar sayesinde spor turizmiyle tanışacak.

Belediye Başkanlığı yarışına “Pamukkale’nin vizyonunu değiştireceğim” sloganıyla başlayan AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in projelerinden biri olan yarış ve drag pisti, ilçedeki hız meraklılarının yanı sıra Türkiye ve dünyanın pek çok köşesinden hız tutkununu Pamukkale’de buluşturacak.

Pist dünya standartlarında olacak
Başkan Adayı Pekdemir, pistin hizmete girdiğinde ulusal ve uluslararası yarışlara da ev sahipliği yapacağını söyledi. İlk 30 metrelik kısmı lastik ısıtma, son 350 metrelik bölümü ise frenleme ve durma amaçlı kullanılacak olan Yarış ve Drag Pisti’nin toplam uzunluğu, 732 metre, toplam genişliği ise 11 metreden oluşacak.

İlginizi Çekebilir

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu

Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.

Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı

Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.

Meteoroloji çiftçileri zirai dona karşı uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli’de etkili olan soğuk havalar nedeniyle zirai don beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda çiftçileri uyardı.

TÜM HABERLER