© Haber Acıpayam 2022

ÖREN MAHALLESİ YENİ PARKINA KAVUŞUYOR

Acıpayam Belediyesi yemyeşil bir Acıpayam için yürüttüğü çalışmalarında hız kesmiyor.

 Acıpayam Belediyesi yemyeşil bir Acıpayam için yürüttüğü çalışmalarında hız kesmiyor.

Acıpayam Belediyesi her mahalleye bir park sloganıyla çıktığı park yapım çalışmalarına Ören mahallesinde başlattı.

Acıpayam Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada yaklaşık 600 metrekarelik alanda mahalle halkının sosyal etkinliklerini yapacağı alanın yanında çocuk oyun alanları ve oturma alanları yer alacak.

Yapılan açıklamanın devamında Acıpayam Belediyesi’nin yemyeşil bir Acıpayam için yürüttüğü hizmetler kapsamında Ören mahallesindeki park alanını vatandaşa sunma noktasında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğü belirtildi.

Açıklamaya göre Acıpayam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi tarafından çalışmaları gerçekleştirilen parkta vatandaşın rahat dolaşabilmesi ve çocukların en iyi şekilde güvenilir bir alanda oynayabilmesi için gereken tüm ayrıntılara özen gösterildiği ifade edildi.

İlginizi Çekebilir

Bal donunca arılar aç kaldı

Denizli’de geçtiğimiz haftalarda etkili olan aşırı soğuk hava nedeniyle bal üretiminin yapıldığı kovanlarda arı ölümlerinin görüldüğü belirtildi.

Bilet fiyatını 5 TL yapan Denizlispor’dan taraftara çağrı

TFF 3. Lig 4. Grup takımlarından Denizlispor, hafta sonu iç sahada oynanacak olan Kırıkkale FK maçı bilet fiyatlarını 5 TL’ye düşürerek, taraftarları tribünlere davet etti.

Denizli’de kayıp 2 çocuktan haber alınamıyor

Denizli’de sabah saatlerinde evden çıktıktan sonra 2 gündür haber alınamayan 11 yaşındaki Hüseyin ve evden çıktıktan sonra 1 gündür bir daha haber alınamayan 14 yaşındaki Bengisu için polis ekipleri arama çalışması başlattı. Aileler, kayıp çocukları için yardım çağrısında bulundu.

Denizli'de Ramazan ayında gıda işletmelerine sıkı denetim

Denizli'de Tarım ve Orman Bakanlığı, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğünce yürütülen gıda denetimleri, Ramazan Ayında da yoğun olarak devam ediyor. Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar, denetimlerin devam ettiğini belirterek, " Denetimler Ramazan ayı boyunca artarak devam edecek" dedi.

Küçük Nazlı’nın cansız bedenine 27 saat sonra ulaşıldı

Denizli’de kaybolan minik Nazlı’nın cansız bedeni 27 saatlik aramanın ardından dere kenarında bulundu.

Oynarken evinin önünden kaybolan Nazlı'yı arama çalışmaları devam ediyor

Denizli'de evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Nazlı Şeşen'in bulunması için kamu kuruluşları ve gönüllerinin katılımıyla başlatılan arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. En son tren rayları üzerinde görülen kayıp Nazlı’nın evinden uzaklaştığı anlara ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

TÜM HABERLER