© Haber Acıpayam 2022

Nilüfer Belediyesporun sağlık sponsoru Medicana Bursa Hastanesi

Nilüfer Belediyespor Kulübü, sağlık sponsoru Medicana Bursa Hastanesi ile olan anlaşmasını üç yıl daha uzattı.


Hem profesyonel hem de amatör branşlarda elde ettiği başarılarla Nilüfer ve Bursa’yı ulusal ve uluslararası platformlarda başarıyla temsil eden Nilüfer Belediyespor Kulübü, Medicana Bursa Hastanesi ile olan iş birliğine devam ediyor. Sağlık sektörünün önde gelen kuruluşlarından Medicana Bursa Hastanesi, 2026-2027 sezonu sonuna kadar Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün sağlık sponsoru olarak kalacak.


Anlaşmanın imza töreni Medicana Bursa Hastanesi’nde düzenlendi. Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Or ve Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Remzi Karşı, iki kurum arasında 2021 yılında başlayan iş birliğini üç yıl daha uzatacak sözleşmeyi imzaladı.


Anlaşmada; Nilüfer Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol Takımı ve Erkek Hentbol Takımı sporcuları, altyapı sporcuları, teknik kadro ve personelin sağlık hizmetleri Medicana Bursa Hastanesi tarafından karşılanacak. Medicana Bursa Hastanesi, Nilüfer Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol ve Erkek Hentbol takımlarının kendi sahalarındaki maçlarında ambulans hizmeti sağlayacak. Hastane ayrıca takım oyuncuları ve teknik heyete ücretsiz diyetisyen hizmeti de sunulacak.


İmza töreninin ardından konuşan Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Or, "Sponsorlarımızı sadece iş ortağı olarak değil, birlikte yol yürüdüğümüz değerli arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Medicana Bursa Hastanesi ile 2021 yılından bu yana devam eden iş birliğimiz de bizim için oldukça önemli. Takımımıza olan destekleri için Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Remzi Karşı’ya ve hastane yönetimine teşekkür ediyoruz" dedi.


Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Remzi Karşı ise Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün kentin önemli bir markası olduğunu belirterek, spora ve sporcuya destek olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

Tunceliye atanan 6 uzman ve 45 pratisyen hekim göreve başladı

Sağlık Bakanlığı tarafından 118. dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ile Tunceli’ye atanan 6 uzman ve 45 pratisyen hekim göreve başladı.

Fiziksel aktivitenin önemine dikkat çekmek için yürüdüler

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde 6 Ekim Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri kapsamında Manisa İl Sağlık Müdürlüğü ile Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. işbirliğiyle düzenlenen yürüyüş büyük ilgi gördü.

On - Target Master Onkoloji toplantısı

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi, Tıbbi Onkolog Prof. Dr. Mustafa Yıldırım, On-Target Master Onkoloji Toplantısı’nda “Raman ve FT-IR Spektroskopisi ile Küçük Hücreli Dışı Akciğer Kanserinde Non-İnvaziv Tanı: Yenilikçi Bir Moleküler Yaklaşım” konusunda yaptığı sunumla “Sözel Bildiri İkincilik” ödülü aldı.

Selendili vatandaşlar kan bağışına yoğun ilgi gösterdi

Uşak Kızılay Kan Merkezi tarafından Manisa’nın Selendi ilçesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasında 60 ünite kan toplandı.

Ateş, kilo kaybı ve gece terlemeleri lenfoma olabilir

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. İsmet Anıl Berk, 40 yaşından sonra en çok görülen kanser türünün lenfoma olduğunu açıklayarak ateş, kilo kaybı ve gece terlemeleri olanların erken tanı için hekime başvurmasını istedi.

Prof. Dr. Kayhan: “KOAH tedavi edilebilir bir hastalıktır”

Prof. Dr. Servet Kayhan, “KOAH tedavi edilebilir ve önlenebilir bir hastalıktır” dedi.

TÜM HABERLER