© Haber Acıpayam 2022

Kuruyemiş fabrikası yangını büyümeden söndürüldü

 Denizli’de gece saatlerinde kuruyemiş fabrikasından meydana gelen yangın büyümeden itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Yangın, Merkezefendi ilçesi Kayalar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; gece saatlerinde kuruyemiş fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenden dolayı işçiler çalışırken dumanlar yükseldi. Çalışanların müdahalesine rağmen dumanlar büyümeye devam ederken, yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek kontrol altına aldı.

Yangın ihbarının ardından gönüllü olarak arama kurtarma çalışmalarına destek veren Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Denizli Şubesi üyeleri, dumandan etkilenen çalışanların dumanların arasından tahliye edilmesini sağladı. Yükselen dumanların bulunduğu alanda soğutma çalışmaları gerçekleştirilirken, duman etkilenenler sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.
Kısa bir süre önce de benzer bir olayın yaşandığı fabrikadaki yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu

Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.

Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı

Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.

TÜM HABERLER