Kıl dönmesinde kapalı yöntemle aynı gün taburcu olmak mümkün
ACIPAYAM Kıl dönmesi ameliyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Op. Dr. Sami Cebelli, “Açık ameliyatlar yerine kapalı yöntem kıl dönmesi ameliyatıyla hastalarımızı aynı gün taburcu ediyoruz ve normal yaşantılarına dönme sürelerini hızlandırıyoruz” dedi.
Birbirinden modern tıbbi cihazları, alanında uzman ve akademisyen hekim kadrosuyla 20 yılı aşkın süredir sağlık hizmeti veren Özel Denizli Tekden Hastanesi, gerçekleştirdiği başarılı operasyonları ile insan yaşamında ki konforu sağlamaya devam ediyor. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Sami Cebelli’nin gerçekleştirmiş olduğu, kapalı kıl dönmesi ameliyatı ile hastalar saatler içinde taburcu edilirken normal yaşama da hızla dönüş yapabiliyorlar. Yapmış olduğu kapalı kıl dönmesi ameliyatı hakkında bilgiler veren Dr. Sami Cebelli, “Uzun süre iş gücü kayıpları ve günlük yaşamda kısıtlamalar oluşturan açık ameliyatlar yerine kapalı yöntem kıl dönmesi ameliyatı ile hastalarımızı aynı gün taburcu ediyoruz ve normal yaşantılarına dönme sürelerini hızlandırıyoruz” dedi.
Kapalı kıl dönmesi ameliyatı ile aynı gün taburcu
Lokal anestezi altında lazer ya da fenol yöntemi kullanılarak kapalı şekilde yapılan ameliyat ile hastaların iyileşme süresini en aza indiren, normal yaşantıya hızla döndüren bu ameliyat hakkında bilgi veren Uzmanı Op. Dr. Cebelli, “Kıl dönmesi (Pilonidal sinüs) tedavisinde büyük kesiler, uzun süre iş gücü kayıpları ve günlük yaşamda kısıtlamalar oluşturan ameliyatlar yerine kıl dönmesi hastalığı ne kadar ilerlemiş olursa olsun (Nüks gibi durumlar dahil) lokal anestezi altında Lazer yada Fenol yöntemi kullanılarak günübirlik yapılabilen bir ameliyattır. Biz de hastalarımıza bu işlemi hızlı iyileşme süreci olduğu büyük kesikler olmadan kapalı yöntem ile gerçekleştirildiği, insanların günlerce hastanesinde yatmaktan ziyade aynı gün taburcu edilebildiği ve iyileşme sürecinin diğer yöntemlere göre çok daha hızlı olduğu için insanlara günlük yaşamlarda kısıtlamalar olmadığı için öneriyoruz. Hastanemizde de bu işlemleri başarıyla yürütmekteyiz” şeklinde konuştu.
İlginizi Çekebilir
Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü
Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.
Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti
Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi
Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.
Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu
Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.
Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı
Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.
Meteoroloji çiftçileri zirai dona karşı uyardı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli’de etkili olan soğuk havalar nedeniyle zirai don beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda çiftçileri uyardı.