© Haber Acıpayam 2022

Kent Konseyi TMMOB’a bağlı odalar ile bir araya geldi

Denizli’de TMMOB’a bağlı 17 meslek odasının temsilcileri ile buluşan Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Marım,yeni kuracakları “Çevre Meclisi” ve “Kentlilik Bilinci Meclisi” başta olmak üzere yeni dönemde hayata geçirecekleri projeler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Marım, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı 17 meslek odasının temsilcileri ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, Kent Konseyi Başkanı Ali Marım’ın yanı sıra TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Arif Balkanay, TMMOB Denizli İKK Sekreteri Mehmet Öztürk, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın ve 17 odanın temsilcileri katıldı. Verimli geçen toplantıda Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde kurulması planlanan “Çevre Meclisi” ve “Kentlilik Bilinci Meclisi” başta olmak üzere yeni dönemde hayata geçirilecek projeler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Daha yaşanabilir ve mutlu bir Denizli için

 

Kent Konseyi Başkanı Ali Marım Denizli’nin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yapmayı hedeflediklerini belirterek, “Daha önce söylediğimiz gibi yeni yol haritamızı belirlerken şehrimizde bulunan tüm STK’lar, meslek odaları, kamu kurum ve kuruluşları ile ortak çalışma yapacağız. Daha yaşanabilir ve mutlu bir Denizli için hep birlikte ortak akılla çalışacağız” ifadelerini kullandı. Öte yandan, meslek odalarının talep, sorun ve çözüm önerilerinin de konuşulduğu buluşma programının ayda bir kez olmak üzere tekrarlanması kararlaştırıldı.

 

 

İlginizi Çekebilir

Çeyiz parası için çalışan Merve'nin pişmanlık göstermeyen katillerine ceza yağdı

Denizli'de çeyiz parası biriktirmek için çalıştığı markete sığınan kişiyi korumaya çalışırken öldürülen kasiyer Merve Acar cinayetine ilişkin açılan davada karar açıklandı. Merve’nin doğum gününden bir gün sonra görülen karar duruşmasında 7 sanık ceza alırken, mahkeme heyeti pişmanlık göstermeyen sanıklar için indirim hakkını kullanmadı.

Büyükşehir’de hedef 1 milyon metrekare beton parke taşı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun göreve başlamasından bu yana kent genelinde 263 bin metrekare beton parke taşı döşemesini tamamladı. Acil ihtiyaç olan mahallelere beton parke taşı döşeme işleminin devam edeceğini belirten Başkan Çavuşoğlu, “Hedef 1 milyon metrekare beton parke taşı” dedi.

Kontrolden çıkan otomobil römorka çarpıp şarampole uçtu; 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarındaki saman yüklü römorka çarptıktan sonra şarampole uçtu. Kaza sonucunda, 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Büyükşehir kömür denetimlerine başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından ısınmadan kaynaklanan hava kirliliğinin kontrolü için yetki devri alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında hava kirliliğinin minimum düzeyde olması için kömür satış noktalarında denetimlere başladı.

Başkan Çavuşoğlu, Kent Lokantasını ziyaret etti

Vatandaşlar Kent Lokantasından memnunDar gelirli vatandaşların ucuz, lezzetli ve sağlıklı yemeğe ulaşması için hizmete açtıkları Kent Lokantasını ziyaret eden Başkan Çavuşoğlu, hemşehrilerinin memnuniyetiyle karşılaştı. Başkan Çavuşoğlu, kısa süre sonra ikinci Kent Lokantasını açacaklarını müjdeledi.

Başkan Çavuşoğlu’ndan kritik açıklama

Akbaş Barajı’ndan içme suyu alımı durduruldu 400.000 kişiyi etkileyecek Başkan Çavuşoğlu: “Su kesintilerine başlayabiliriz”Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, su seviyesi kritik kodun altına düşen Akbaş Barajı’ndan bugün itibariyle içme suyu alımını durdurmak zorunda kaldıklarını açıklayarak, tasarruf yapılmaması halinde su kesintilerine başlayabileceklerini duyurdu. Başkan Çavuşoğlu, alternatif su kaynakları temin etme konusunda çalışmaların devam ettiğini söyledi.

TÜM HABERLER