© Haber Acıpayam 2022

Karatedeki hünerlerini online sergilediler

 Korona virüs nedeniyle Türkiye’de ilk kez Online Karate Kata Şampiyonası’nda dereceye 3 Denizlili sporcu girdi. Genç Bayanlar Türkiye Kata Şampiyonu da Denizli’den Damla Su Türemen oldu.
Dünyayı sarsan korona virüs sebebiyle Nisan ve Mayıs aylarında Türkiye’de ilk kez Online Karate Kata Şampiyonası düzenlendi. Şampiyonaya katılan yaklaşık 500 sporcu evlerinden çektikleri videolarla ter döktü. Ulusal hakemlerin değerlendirdiği sporculardan dereceye giren isimler belli olurken listede Denizli’den 3 isim yer aldı. Kariyerinde Dünya 2.’inciliği ve Avrupa 3.’lüğü elde bulanan başarılı sporcu Damla Su Türemen, Genç Bayanlarda Türkiye Kata Şampiyonu oldu. Ayrıca Denizlili diğer sporculardan Arda Aras, Ümit Erkek Türkiye Kata 3.’cüsü olurken Çakır Samet Ersoy ise 2012 doğumlularda Erkek Kata 3.’cüsü oldu. Online şampiyonada dereceye giren Denizlili sporcular ve Antrenör İhsan Kaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden İbanoğlu, pandemi sürecinde spor alanlarından uzak kalan sporcuların online turnuvalarla ve antrenörlerin evde verdikleri programlarla hareketsiz kalmadığını hatırlattı. Ziyaret sonunda sporcular madalyalarını ve hediyelerini İbanoğlu’nun elinden aldı.

İlginizi Çekebilir

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu

Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.

Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı

Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.

TÜM HABERLER