© Haber Acıpayam 2022

Kalp krizi geçiren postane müdürü kurtarılmadı

Denizli’nin Çal ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden postane müdürünün cenazesi, son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketine gönderildi.

Denizli’nin Çal ilçesinde görev yapan postane müdürü Adil Güven, geçirdiği kalp krizi sonucu doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılmadı. Adil Güven için ailesi ve mesai arkadaşlarının isteği üzerine, yıllarca Çal ilçesinde hizmet ettiği postane binası önünde tören düzenlendi. Törene ilçe postane müdürünün ailesi, mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Çal postanesinde yapılan törende duygusal anlar yaşandı. Helallik alınmasının ardından Adil Güven’in cenazesi Çal Çarşı Camisine getirildi. Güven’in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Bilecik’e gönderildi.

İlginizi Çekebilir

Büyükşehir, Denizli’nin turizm değerlerine sahip çıkıyor

Yeni dönemde turizm alanında yapılacak projelere ilişkin değerlendirme toplantısı yapıldıDenizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde ‘Yeni dönemde Büyükşehir Öncülüğünde Turizm Alanında Yapılacak Projelere İlişkin Değerlendirme Toplantısı’ yapıldı. Toplantıda Denizli'nin turistik, kültürel ve tarihi lokasyonları ve değerlerinin tanıtımı için yol haritası belirlendi.

Kontrolden çıkan otomobil eve girdi; 2 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin bir evin bahçesine girmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kent Konseyi Genel Kurulu yapıldı

Başkanlığa Ali Marım seçildi Başkan Çavuşoğlu: “Denizli için bir hikaye yazma zamanımız geldi”Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Genel Kurulu’nda Başkanlığa, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Marım seçildi.Marım’ın 27 yıl önce temellerini attığı Kent Konseyi’nde yeniden bir arada olmalarına dikkati çeken Başkan Çavuşoğlu, “Denizli için bir hikaye yazma zamanımız geldi” dedi.

Denizli kuru meyve ve mamulleri sektöründe büyümeye devam ediyor

Denizli'nin kuru meyve ve mamulleri sektörü ihracatı 2024 yılının Ocak-Mayıs döneminde geçen yılın aynı döneminde göre yüzde 48 oranında artışla 12,3 milyon dolara ulaştı.

Denizli'ye 1 altın madalya da Buse Ertekin'den geldi

Denizlili Milli Sporcu Buse Ertekin, Aksaray’da gerçekleşen Bisiklet Türkiye Yol Şampiyonası 55 km mesafe yarışında, en yakın rakibine 1:53 dk fark atarak geçen yıl elde ettiği Türkiye Şampiyonluğunu korudu.

Büyükşehir, milli maç heyecanını şehrin dört bir yanına taşıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların milli maç heyecanını hep birlikte yaşaması için Türkiye-Çekya futbol maçını dev ekranlarla şehrin dört bir tarafına taşıyacak.

TÜM HABERLER