İstanbul'da Denizli rüzgarı
ACIPAYAMTürkiye'de en fazla turist ağırlayan 5. kent olan Denizli'nin turizmden aldığı payın daha da artması için Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Belediyesi ve Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) güç birliği yaparak yeni bir tanıtım atağı başlattı. Termal İyi Gelir projesi kapsamında hayata geçen projeyle milyonlarca yolcunun seyahat ettiği İstanbul'daki Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Denizli'nin turizm değerleri tanıtılıyor. UNESCO Dünya Miras Listesi'ndeki beyaz cennet Pamukkale, Hierapolis Antik Kenti, Kırmızı Su, Laodikya Antik Kenti, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası ve Denizli Kayak Merkezi'nin eşsiz güzellikteki fotoğrafları metropol kent İstanbul'da her ay milyonlarca yolcunun seyahat ettiği Sabiha Gökçen Havalimanı'nı süslüyor. Çalışmada, Denizli'nin eşsiz değerleri ile birlikte turistlerin rezervasyon yaptırabileceği www.termaliyigelir.com platformunun tanıtımı da bulunuyor.
Tanıtım atağı turizmciler için çok değerli
Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, Denizli'nin tanıtımı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki'ye teşekkür etti. Termal İyi Gelir projesinin Denizli turizmine büyük katkılar sağlamaya devam ettiğini anlatan Şen, "Şehrimizin gerek yurt içinde gerekse yurtdışında tanıtımı adına yapılan bu çalışmalar biz turizmciler için çok değerli ve büyük moral kaynağı. Denizli turizminin bir adım daha ileri gitmesi için her zaman bizlere destek olan Başkanımız Sayın Osman Zolan ile Sayın Avni Örki'ye şükranlarımı sunuyorum. Bu güç birliği bizi daha da ileriye taşıyacak" dedi.
"Şehrimizin güzelliklerini anlatmaya devam edeceğiz"
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, özellikle son yıllarda turizmde büyük bir atak yapan Denizli'nin sektörün parlayan yıldızı olduğunu söyledi. Şehrin turizmde hak ettiği değeri alması için elbirliği ile çalıştıklarını anlatan Başkan Zolan, "Turizm lokomotifimiz Pamukkale olsa da bunun yanında yaylalarımız, termal sularımız, kayak merkezimiz, 19 antik kentimiz ve adını sayamayacağımız birçok doğal güzelliğimizle eşine az rastlanır bir şehirdeyiz. Bu bize Allah'ın bir lütfudur. Denizlimizi turizm sektöründe daha da ileri noktalara götürmek adına şehrimizin değerlerini tüm kurumlarımızla el ele gönül gönüle vererek anlatmaya, şehrimizin turizmden daha fazla pay alması için de çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
İlginizi Çekebilir
Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu
Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.
Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü
Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.
Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti
Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi
Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.
Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu
Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.
Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı
Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.