© Haber Acıpayam 2022

Honaz Tüneli ile yollar kısalacak, Denizli kazanacak

Bir dizi program ve toplu açılış töreni için 28 Ocak Cumartesi günü Denizli’de olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı’nda saat 13.00’te toplu açılış törenine katılacak. Hükümet, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri yatırımları olmak üzere toplam 232 tesisin açılışını gerçekleştirecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’nin trafik yoğunluğunu büyük ölçüde rahatlatacak Honaz Tüneli ve Çevre Yolu’nun da açılış kurdelesini kesecek. Projenin hizmete açılmasıyla İzmir, Aydın ve Pamukkale ile Uşak ve Ankara güzergahındanAntalya ve Muğla istikametine gidecek araçlar Denizli şehir merkezine girmek zorunda kalmayacak.

Ege ve Akdeniz’i birbirine bağlayan Honaz Tüneli ve Çevre Yolu ile seyahat süresi 45 dakikadan 15 dakikaya inecek. Ege’nin en büyüklerinden biri olan 2 bin 640 m’lik tünel ve 32 km’lik çevre yolu zamandan ve yakıttan büyük tasarruf sağlayacak.

 

Denizli için tarihi bir gün

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Honaz Tüneli ve Çevre Yolu’nun kentin “ilk”lerinden olduğunu belirterek, Denizli için çok önemli yatırımlar olduğunu söyledi. Projeye destekleri için başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karasimailoğlu ile emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Zolan, “28 Ocak Denizli’miz için tarihi bir gün. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Honaz Tüneli ve Çevre Yolu’nun da içinde bulunduğu 232 tesisin açılışını gerçekleştireceğiz. 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı’nda saat 13.00’te yapacağımız toplu açılış şölenimize tüm hemşehrilerimi bekliyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu

Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.

Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı

Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.

TÜM HABERLER