Denizlispor, 55. yaşını kutluyor
ACIPAYAM Süper Lig’de mücadele ederek küme düşen Denizlispor, 55. yaşını kutluyor. Geçtiğimiz yıllarda çeşitli etkinliklerle kutlanırken bu yıl pandemi dolayısıyla bir etkinlik planlanmadığı açıklandı.
Denizlispor, Süper Lig'de verdiği mücadelede 2021 yılı itibariyle 55. yaşını kutluyor. 26 Mayıs 1966 tarihinde kurulan ve Süper Lig'e verdiği mücadelelerin ardından küme düşen Denizlispor Kulübü resmi sosyal medya hesabından yıl dönümüne ilişkin, "26 Mayıs 1966 tarihinde Dr. Samim Gök tarafından kurulan, başarıları ile Türkiye'yi ve Denizli'yi gururlandıran, şehrimizin en önemli markası Denizlispor'umuzun 55. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun” ifadelerine yer verildi.
Sosyal medya üzerinden açıklamayla birlikte hazırlanan kutlama görüntüsü de taraftarlar tarafından beğenildi.
İlginizi Çekebilir
Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu
Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.
Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü
Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.
Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti
Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi
Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.
Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu
Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.
Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı
Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.