Denizli’den fırtına geçti
ACIPAYAM Denizli genelinde, yaklaşık 24 saat etkili olan şiddetli fırtına günlük hayatı olumsuz yönde etkilemesinin yanı sıra maddi hasara da yol açtı.
Fırtına, Denizli’nin birçok noktasında etkisini gösterdi. Kimi noktalarda ağaçları kökünden söken, kimi noktalarda çatıları uçuran fırtına bazı ilçeleri de adeta savaş alanına çevirdi. Tüm bu yaşanan etkili fırtınada tek teselli kimsenin yaralanmaması oldu. Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı Değirmenönü Mahallesi, Karaman Pazarı olarak bilinen noktada meydana gelen olay ise yürekleri ağızlara getirmeye yetti. Şiddetli fırtına yol kenarında bulunan bir reklam panosunu yerinden söktü. Pano büyük bir gürültü ile yere düşerken onu tutan ayaklarından biri de temelinden söküldü ve o esnada yoldan geçen bir ticari aracın sağ camından içeri girdi. Bu kaza sonrası aracın yolcu bölümünde kimsenin oturuyor olmaması olası üzücü bir durumunda önüne geçti.
Fırtınanın şiddeti bu olayla bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu. Dün gece yarısından sonra yerini kar ve sağanak yağışa bırakan fırtına, maddi hasarla atlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü
Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.
Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti
Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi
Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.
Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu
Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.
Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı
Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.
Meteoroloji çiftçileri zirai dona karşı uyardı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli’de etkili olan soğuk havalar nedeniyle zirai don beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda çiftçileri uyardı.