© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de işyeri yangını

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bulunan bir dokuma fabrikasında çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınan yangında maddi hasar oluştu.

Yangın, Denizli’nin Pamukkale ilçesi Kale Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; iplik fabrikasında henüz belirlenemeyen sebepten yangın meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Yangında ölen veya yaralanan olmazken maddi hasar oluştu.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
(HA-MB-Y)

İlginizi Çekebilir

Başkan Çavuşoğlu’ndan gençlere kamp müjdesi

Matematik ve Fizik Gençlik Kampı başlıyorDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu,lise öğrencilerinin soyut matematik ve fizik alanlarına ilgilerini geliştirmek amacıyla “Matematik ve Fizik Gençlik Kampı” düzenleyeceklerini müjdeledi. 22 Temmuz-24 Ağustos tarihleri arasında yapılacak kampmüracaatları bugün (3 Temmuz)online olarak başladı.

Check-up yaptırmaya geldiği hastanede bağırsağında tümör olduğunu öğrendi

Mehmet Ali Akkuş Denizli Özel Tekden Hastanesi'ne rutin check-up yaptırmak için müracaat etti. Yapılan tetkikler sonucunda onikiparmak bağırsağında tümör olduğu fark edildi. Check-up sayesinde erken teşhis edilen tümör ameliyatla alındı.

Büyükşehir Halk Oyunları Aydın’dan şampiyonlukla döndü

Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibi, Aydın’da düzenlenen Kulüpler Arası Halk Oyunları Grup Müsabakaları’nda aldığı iki birincilik, bir üçüncülükle Denizlilileri gururlandırdı.

Büyükşehir, Denizli’nin turizm değerlerine sahip çıkıyor

Yeni dönemde turizm alanında yapılacak projelere ilişkin değerlendirme toplantısı yapıldıDenizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde ‘Yeni dönemde Büyükşehir Öncülüğünde Turizm Alanında Yapılacak Projelere İlişkin Değerlendirme Toplantısı’ yapıldı. Toplantıda Denizli'nin turistik, kültürel ve tarihi lokasyonları ve değerlerinin tanıtımı için yol haritası belirlendi.

Kontrolden çıkan otomobil eve girdi; 2 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin bir evin bahçesine girmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kent Konseyi Genel Kurulu yapıldı

Başkanlığa Ali Marım seçildi Başkan Çavuşoğlu: “Denizli için bir hikaye yazma zamanımız geldi”Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Genel Kurulu’nda Başkanlığa, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Marım seçildi.Marım’ın 27 yıl önce temellerini attığı Kent Konseyi’nde yeniden bir arada olmalarına dikkati çeken Başkan Çavuşoğlu, “Denizli için bir hikaye yazma zamanımız geldi” dedi.

TÜM HABERLER