© Haber Acıpayam 2022

Denizli Valiliği deprem bölgesi için çağrıda bulundu

Denizli Valiliği, deprem bölgesine yapılacak olan yardımların Merkezefendi EGS Kongre ve Kültür Merkezi Aynî Bağış Deposu Yönetimi, ilçelerde ise İlçe Kaymakamlıkları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı koordinesinde teslim alınacağı açıklandı.

Denizli Valiliği tarafından yayımlanan açıklamada: “İlimizden deprem bölgesine yapılacak olan aynî yardımlar Valiliğimiz koordinesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla yapılmaktadır. Aşağıdaki listede belirtilen eşya ve malzemeler, Merkezefendi EGS Kongre ve Kültür Merkezi Aynî Bağış Deposu Yönetimi, ilçelerde ise İlçe Kaymakamlıkları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı koordinesinde teslim alınacaktır.”

İhtiyaç listesi
Yapılacak yardımlarda kabul edilecek malzemelerin kullanılmamış olması gerektiğini belirterek ihtiyaç listesini yayımladı. Liste ise şöyle: “Eldiven, mont, bot, bere, çocuklar için mont ve kışlık giysi, tüplü katalitik soba, tüp, yatak, battaniye, powerbank, gıda kolisi (konserve), çocuk bezi, çocuk maması, kadın pedi, temizlik hijyen malzemesi.”

Teslim noktasının adresi Merkezefendi EGS Kongre ve Kültür Merkezi, irtibat numaraları ise 0505 313 25 95 ve 0530 426 72 70 olarak açıklandı.

İlginizi Çekebilir

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu

Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.

Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı

Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.

Meteoroloji çiftçileri zirai dona karşı uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli’de etkili olan soğuk havalar nedeniyle zirai don beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda çiftçileri uyardı.

TÜM HABERLER