© Haber Acıpayam 2022

Cumhuriyet Bayramı TIR'ıyla bayram coşkusu tüm kenti sardı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin ilanının 98. yıldönümü için düzenlediği birçok programın yanı sıra bayram coşkusu ve sevincini hazırlanan Cumhuriyet Bayramı TIR’ı ve mobil araçlarıyla kentin dört bir yanına taşıdı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, TIR ve mobil araçlarda yerini alarak 29 Ekim sabah saatlerinden itibaren kentin dört bir yanında marş ve şarkılarla vatandaşların bayram coşkusuna ortak oldu. Cadde, meydan ve sokaklarda Türk bayrakları eşliğinde Denizli Büyükşehir Belediye Bandosu'nu gören vatandaşlar büyük sürpriz yaşadı. Hazırlanan Cumhuriyet Bayramı TIR’ı şehrin ana arter ve meydanlarında, diğer mobil araçlar ise kent genelinde coşkulu marşlar çalarak vatandaşların bayram coşkusunu doyasıya yaşamasına vesile oldu.

 

"Cumhuriyetimiz sonsuza dek payidar kalacaktır "

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı bir kez daha coşku ve gururla kutladıklarını söyleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Vatandaşımıza bayram coşkusu doyasıya yaşatmak için birbirinden özel programlar hazırladık. Şehrimizin dört bir yanında bayram sevincinin en üst düzeyde yaşanması için Cumhuriyet Bayramı TIR’ı ve mobil araçlarımızla da vatandaşlarımızın coşkusuna ortak olma istedik. İnşallah bu sene 98. kuruluş yıldönümünü kutladığımız Cumhuriyetimiz sonsuza dek payidar kalacaktır. Bir kez daha tüm hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu

Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.

TÜM HABERLER