Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Başkan Zolan'a ziyaret
ACIPAYAMBir dizi ziyaret ve program için Denizli'ye gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Denizli'deki çalışmalardan övgüyle söz eden Oktay, Başkan Zolan'ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Denizli'de bir dizi ziyaret ve programa katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Milletvekili ve AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, ilçe belediye başkanları ve davetliler katıldı. Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ı 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda karşıladı. Karşılama töreninin ardından Başkan Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'a Kültür ve Sosyal İşler Dairesi'nde sergilenen Denizli Sancağı ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları'nı anlattı.
Denizli Sancağı'nı anlattı
Denizlililerin, 15 Temmuz hain darbe kalkışması gecesi 15 Mayıs 1919'da olduğu gibi bir kez daha Denizli Sancağı altında toplanarak darbe girişimine karşı direndiğini anlatan Başkan Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınlarından da bahsetti. Denizli'ye özgü tüm değerlerin geleceğe bırakılması için ücretsiz olarak basıp Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları haline getirdiklerini belirten Başkan Osman Zolan, "Bugüne kadar 171 yayınımız oldu" dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı'nın 4'üncsüsünü düzenleyeceklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, kültür yayınlarının yazarlarıyla fuarda imza günleri düzenleyip isteyen vatandaşlara ücretsiz dağıttıklarını söyledi. Başkan Osman Zolan daha sonra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'a kentte yaptıkları yatırımları anlatarak Denizli'de hizmet destanı yazmaya devam ettiklerini söyledi.
Başkan Osman Zolan'ı tebrik etti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ise, Denizli'de gördüğü birlik ve beraberliğin takdire şayan olduğunu belirterek, yapılan yatırımlardan övgüyle bahsetti. Denizli'nin çok güzel olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Başkan Osman Zolan'ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler cam horoz heykeli ile fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Başkan Zolan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'a Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınlarından hediye etti.
İlginizi Çekebilir
Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü
Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.
Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti
Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi
Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.
Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu
Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.
Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı
Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.
Meteoroloji çiftçileri zirai dona karşı uyardı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli’de etkili olan soğuk havalar nedeniyle zirai don beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda çiftçileri uyardı.