© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’le Kültür Buluşmaları’na Bahadır Yenişehirlioğlu konuk oldu

Büyükşehir gönüllere dokunmaya devam ediyorDenizlililerin yoğun ilgi gösterdiği Büyükşehir İle Kültür Buluşmaları programının konuğu oyuncu, hukukçu ve yazar Bahadır Yenişehirlioğlu oldu. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nin ender görülen yapılardan olduğunu ifade eden Yenişehirlioğlu, “Denizli halkına böylesine güzel bir bina yakışır. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir’le Kültür Buluşmaları kapsamında Türkiye’nin önde gelen isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Büyükşehir’le Kültür Buluşmaları programı kapsamında, Payitaht 'Abdülhamid' dizisinde canlandırdığı “Tahsin Paşa” karakteriyle dikkatleri çeken, oyuncu, hukukçu ve yazar Bahadır Yenişehirlioğlu Denizlililerle bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen söyleşiye Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Bahadır Yenişehirlioğlu konuşmasına Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ne hayran kaldığını ve ender görülen yapılardan biri olduğunu ifade ederek, yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Yenişehirlioğlu, “Denizli halkına böylesine güzel bir bina yakışır. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Yenişehirlioğlu’ndan önemli nasihatler

 

Madde üzerine kurulu günümüz dünyasındaki var olan işleyişin insana yaşattığı sıkıntı, bunalımları ile çıkış yönlerini anlatan oyuncu, hukukçu ve yazar Bahadır Yenişehirlioğlu, “İnsanoğlu her şeye koşuyor, yetişmeye çalışıyor. Koştukça unutuyor. İnsanoğlunun durup, düşünmesi, kendisiyle yüzleşmesi gerekiyor. Durduğumuz zaman; hatırlıyoruz” diye konuştu.  Tarihsel pek çok anı ve anekdotları da davetlilerle paylaşan Bahadır Yenişehirlioğlu kendine has sohbeti ve üslubuyla programa katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı. Söyleşinin ardından Başkan Zolan günün anısına oyuncu, hukukçu ve yazar Bahadır Yenişehirlioğlu’na Denizli Horozu görseli bulunan kaide hediye etti.

İlginizi Çekebilir

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu

Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.

Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı

Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.

Meteoroloji çiftçileri zirai dona karşı uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli’de etkili olan soğuk havalar nedeniyle zirai don beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda çiftçileri uyardı.

TÜM HABERLER