© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’de hedef 1 milyon metrekare beton parke taşı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun göreve başlamasından bu yana kent genelinde 263 bin metrekare beton parke taşı döşemesini tamamladı. Acil ihtiyaç olan mahallelere beton parke taşı döşeme işleminin devam edeceğini belirten Başkan Çavuşoğlu, “Hedef 1 milyon metrekare beton parke taşı” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun göreve gelir gelmez 19 ilçe ve bağlı mahallelerinde ihtiyaç olan bölgelerde başlattığı beton parke taşı döşemesi tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda 1 Nisan’dan bu yana kent genelinde 263 bin metrekare beton parke taşı döşeme işlemlerinin tamamlandığı ifade edildi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kısa süre içerisinde ihtiyaç olan mahalle ve bölgelere yatırımlarının süreceği ve 2025’in ilk çeyreğine dek 1 milyon metrekare beton parke taşı döşeme işleminin tamamlanacağı kaydedildi.

Halkımızın konfor ve mutluluğu için…

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu Denizli halkının daha rahat, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için her alanda gayret ettiklerini ifade ederek, acil ihtiyaç olan yerlerde beton kilit parke taşı döşemelerinin hız kesmeden sürdüğüne dikkati çekti. Başkan Çavuşoğlu, vatandaşların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, “İstiyoruz ki şehrimizin her köşesinde halkımızın neye ihtiyacı varsa koşalım ve o talepleri yerine getirelim. İmkanlarımız doğrultusunda her türlü ihtiyaca yanıt vermeye gayret ediyoruz. Acil ihtiyaç  olan bölgelerde hızlı bir şekilde aksiyon alıp, halkımızın talebine olumlu bir şekilde yanıt veriyoruz. Halkımızın konfor ve mutluluğu için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hedef 1 milyon metrekare beton parke taşı” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu

Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.

Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı

Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.

Meteoroloji çiftçileri zirai dona karşı uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli’de etkili olan soğuk havalar nedeniyle zirai don beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda çiftçileri uyardı.

TÜM HABERLER