© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir ulaşım yatırımlarını 2019'da da sürdürdü

Büyükşehir ulaşım yatırımlarını 2019'da da sürdürdü / 140 km asfalt, 120 km kilit parke yolDenizli'de hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla Türkiye'ye örnek olan Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılında 140 km asfalt yol ile 120 km beton kilit parke yol ve kaldırım çalışması yaptı. Büyükşehir Belediyesi geçen yıl 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolu ile 30 metre genişliğindeki Yeni Caddeyi de hizmete sundu.

Büyükşehir ulaşım yatırımlarını 2019'da da sürdürdü

140 km asfalt, 120 km kilit parke yol

Denizli'de hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla Türkiye'ye örnek olan Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılında 140 km asfalt yol ile 120 km beton kilit parke yol ve kaldırım çalışması yaptı. Büyükşehir Belediyesi geçen yıl 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolu ile 30 metre genişliğindeki Yeni Caddeyi de hizmete sundu.

Üçgen Köprülü Kavşakları, Zeybek Köprülü Kavşağı, Sanayi Bağlantı Köprüsü, Hal Köprülü Kavşağı, Ankara Yolu Köprülü Kavşağı, Bozburun Köprülü Kavşağı, Akhan virajı düzenlemesi gibi dev yatırımlarla trafik sorununu sürdürülebilir hale getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılında hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla çalışmalarına devam etti. Geçen yıl Denizli genelinde 140 kilometre asfalt yol yapan Büyükşehir Belediyesi, bunun yanında vatandaşları kışın çamurdan yazın ise tozdan kurtaracak 120 kilometre beton kilit parke yol ve kaldırım çalışmasına imza attı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2019 yılında hizmete sunduğu ulaşım yatırımları bunlarla da sınırlı kalmadı.

Yeni caddeler ve çevre yolları

Geçen yıl Üçler Bulvarı'nda 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolunu Denizlililerin hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, İlbade – 29 Ekim Bulvarı arasındaki 30 metre genişliğinde yapılan Yeni Cadde'nin açılışını da yaparak bölgedeki büyük bir ihtiyacı giderdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi 2019 yılında hizmete aldığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Kamyon ve Tır Garajı'nı da tamamlayarak bir ilki gerçekleştirdi. Hacı Eyüplü Mahallesi'nde 45 bin metrekare alanda hayata geçirilen Kamyon ve Tır Garajı bir yandan nakliyecilik sektörünün büyük bir ihtiyacını giderirken diğer yandan şehir içi büyük araç parklanmalarının da önüne geçilmiş oldu.

"Her şey Denizlimiz için"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, göreve geldikleri ilk günden itibaren kent trafiğini sürdürülebilir kılmak adına köprülü kavşaklar, yeni çevre yolları, caddeler, alt ve üst geçitler, yerli ve milli trafik yönetim sistemi gibi birçok yatırım yaptıklarını belirterek, söz konusu ulaşım yatırımlarının 2019 yılında da sürdüğünü söyledi. Denizli'nin ulaşımını rahatlatmak için gayretlerinin devam ettiğini kaydeden Başkan Osman Zolan, "Dünyada parmakla gösterilen marka şehir Denizlimiz yeni yılda da büyümeye ve güzelleşmeye devam edecek. Çünkü biz bu şehre sevdalıyız, her şey Denizlimiz için" dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu

Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.

Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı

Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.

Meteoroloji çiftçileri zirai dona karşı uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli’de etkili olan soğuk havalar nedeniyle zirai don beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda çiftçileri uyardı.

TÜM HABERLER