Büyükşehir tüm imkanlarıyla deprem bölgesinde
ACIPAYAMKahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm imkanlarını seferber eden Denizli Büyükşehir Belediyesi şimdiye kadar 6 farklı ekibini deprem bölgesine sevk etti. Depremin olduğu ilk gün arama kurtarma faaliyetlerine destek olmak üzere sabah karşı 2 kaza kırım aracı, 3 arazöz, 1 merdivenli yangın söndürme aracı, 3 destek aracı ile 40 itfaiye personelini bölgeye sevk eden Denizli Büyükşehir Belediyesi aynı gün ikinci ekibini de bölgeye gönderdi. 32 iş makinesi ve araç ile 50 personelden oluşan ikinci ekibi bölgeye sevk eden Denizli Büyükşehir Belediyesi gönüllü çalışanlarını da bölgeye gönderdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü’nün tam donanımlı su arıza tamir araçları ve diğer iş makineleriyle birlikte 16 personeli de bölgeye sevk eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Evde Bakım ve Sağlık Merkezinden de 5 ambulans ve 10 kişilik sağlık ekibini yaraları sarmak için deprem bölgesine gönderdi. Arama kurtarma faaliyetlerine destek olmak için seferber olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, toplamda 200 kişilik ekip ile birlikte 81 adet iş makinesi, ambulans ve araçla hayat kurtarmak için canla başla çalışıyor.
“Allah’ım yar ve yardımcınız olsun”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan deprem bölgesine giden tüm çalışanlara kolaylıklar dileyerek, uğurladı. Başkan Zolan, “Depremden etkilenen kardeşlerimize yardım etmek için canla başla çalışacaksınız. Allah’ım yar ve yardımcınız olsun” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin tüm imkanlarıyla deprem için seferber olduğunu anlatan Başkan Zolan, “Devletimiz tüm imkanlarını bölge için seferber ediyor, biz de Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bölgeye gönderdiğimiz 200 kişilik ekip, 81 adet iş makinesi, ambulans ve farklı aracımızlacanla başla çalışıyoruz. İnşallah hep birlikte yaralarımızı saracağız. Allah’ım güç kuvvet versin” dedi.
İlginizi Çekebilir
Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu
Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.
Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü
Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.
Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti
Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi
Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.
Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu
Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.
Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı
Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.