© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir otobüsleri YKS'ye gireceklere ücretsiz

Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri hafta sonu Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)'ye girecek öğrenci ile sınav görevlilerine ücretsiz olacak.

Denizli’de 8-9 Haziran tarihlerinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı yaşayacaklar, sınav yerlerine Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ile ücretsiz ulaşabilecek. 8-9 Haziran tarihlerinde Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri YKS’ye gireceklere ve sınav görevlilerine ücretsiz olacak. Söz konusu tarihlerde, YKS’ ye girecek öğrenciler ve sınav görevlileri sınav giriş belgesi veya görevli belgelerini şoförlere göstererek, Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüslerinden ücretsiz yararlanabilecek.

 

Başkan Çavuşoğlu’ndan başarı mesajı

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, YKS'ye girecek tüm öğrencilere başarılar dileyerek, " Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın her bir oturumu için tüm adaylara başarı, aydınlık ve mutlu yarınlar diliyorum.  Her zaman yanınızda olacağız. Yolunuz açık olsun " dedi.

 

 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de hırsızlık olayları geçen yıla oranla yarıya indi

Denizli Valiliği sosyal medya üzerinden açıkladığı 2024 Haziran ayı asayiş verilerine göre kent genelinde meydana gelen olayların yüzde 97’sinin aydınlatıldığı, hırsızlık olaylarının ise bir önceki yıla oranla yüzde 48,5 azaldığı ifade edildi.

Büyükşehir’den çeyrek finale özel 7 dev ekran

Denizliler milli maç coşkusunu yine hep birlikte yaşayacakDenizli Büyükşehir Belediyesi, ay-yıldızlı takımın çeyrek final oynayacağı tarihi Hollanda-Türkiye karşılaşması için şehrin 7 farklı noktasına 7 dev ekran kuracak. Denizlililer milli maç coşkusunu yine hep birlikte yaşayacak.

Denizli'de sel baskılarına karşı uyarı yapıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün öğleden sonra Denizli'de sağanak yağış bekleniyor.

Başkan Çavuşoğlu’ndan gençlere kamp müjdesi

Matematik ve Fizik Gençlik Kampı başlıyorDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu,lise öğrencilerinin soyut matematik ve fizik alanlarına ilgilerini geliştirmek amacıyla “Matematik ve Fizik Gençlik Kampı” düzenleyeceklerini müjdeledi. 22 Temmuz-24 Ağustos tarihleri arasında yapılacak kampmüracaatları bugün (3 Temmuz)online olarak başladı.

Check-up yaptırmaya geldiği hastanede bağırsağında tümör olduğunu öğrendi

Mehmet Ali Akkuş Denizli Özel Tekden Hastanesi'ne rutin check-up yaptırmak için müracaat etti. Yapılan tetkikler sonucunda onikiparmak bağırsağında tümör olduğu fark edildi. Check-up sayesinde erken teşhis edilen tümör ameliyatla alındı.

Büyükşehir Halk Oyunları Aydın’dan şampiyonlukla döndü

Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibi, Aydın’da düzenlenen Kulüpler Arası Halk Oyunları Grup Müsabakaları’nda aldığı iki birincilik, bir üçüncülükle Denizlilileri gururlandırdı.

TÜM HABERLER