Büyükşehir ile güvenli ve konforlu yollar
ACIPAYAMİbrahim Cengiz Caddesi yeni yüzüyle çok yakıştıDenizli Büyükşehir Belediyesi, şehrin önemli arterlerinden biri olan İbrahim Cengiz Caddesi’nde yenileme çalışması yapıyor. Başkan Osman Zolan,vatandaşların hayatını kolaylaştırmak ve trafik güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak için yaptıkları yol yenileme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Gerzele Mahallesi’nde okulların yoğun şekilde bulunduğu İbrahim Cengiz Caddesi’nde üstyapı yenileme çalışması yapıyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kaldırımlarıyla birlikte sil baştan yapılan İbrahim Cengiz Caddesi’nde hayata geçirilen sıcak asfalt döküm çalışmalarını inceledi. Başkan Osman Zolan’aBüyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni, GerzeleMahallesi Muhtarı Kemal Ermiş ve beraberindekiler eşlik etti.İbrahim Cengiz Caddesi’nde bulunan esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek üstyapının hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Osman Zolan, burada çalışanlara kolaylıklar diledi. Daha sonra bir süre asfalt döküm makinesi kullanan Başkan Osman Zolan, projeyle vatandaşların talep ettiği güzergahı kaldırımlarıyla birlikte sil baştan yenilediklerini, İbrahim Cengiz Caddesi’ni daha güvenli ve konforlu hale getirdiklerini kaydetti.
Trafik güvenliği en üst seviyede
Üstyapısını yeniledikleri bölgede okulların yoğun bir şekilde bulunduğuna dikkati çeken Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şöyle konuştu: "Denizli’mizin dört bir tarafında vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve trafik güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak için yaptığımız yol yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yoğun şekilde kullandığı bu güzergahta yaptığımız yenileme çalışması seyahat güvenliği anlamında daha da önem kazandı. Bu caddemizin devamında ise Değirmenönü Caddemizde yenileme çalışması yapacağız. Allah’ım kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin. Hayırlı uğurlu olsun.”
İlginizi Çekebilir
Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı
Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.
Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu
Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.
Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü
Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.
Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti
Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi
Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.
Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu
Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.