© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir, gönül sofrasında muhtarları ağırladı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası kent merkezinde görev yapan mahalle muhtarlarını ağırladı. Denizli Polisevi’nde düzenlenen iftara Denizli Valisi Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Seval Gebeş, Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer, mahalle muhtarları ile eşleri katıldı. İftar öncesi muhtarları tek tek selamlayarak ramazanlarını tebrik eden BaşkanOsman Zolan ve eşi Berrin Zolan, ezanın okunmasıyla tüm konuklarla birlikte dua edip oruçlarını açtı. Başkan Zolanburada yaptığı konuşmada 11 ayın sultanı ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “İnşallah ramazan ayımızı birlik ve beraberlik içinde, huzur içinde tamamlamayı Allah’ım bizlere nasip etsin. Allah’ım rahmet, bereket ve mağfiret olan bu ayı inşallah hakkıyla yerine getirenlerden eylesin bizleri” diye konuştu.

 

Birlikte hizmet etmeye çalışıyoruz

 

Millete hizmet edenler olarak bir arada bulunmanın çok güzel olduğuna işaret eden Başkan Zolan, “Seçildiğiniz, seçildiğimiz günden beri her birinizle birlikte şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Kol kola gücümüz yettiğince çözümler üretmeye, sorunları ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de bir ve beraber olarak yolumuza devam edeceğiz inşallah. Katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. Vali Atik ise bir arada olmaktan dolayı yaşadığı memnuniyeti dile getirerek, organizasyonu düzenleyen Başkan Zolan ve tüm ekibine teşekkür etti. Salgının azalmasıyla birlikte eski günlere dönüleceğini ifade eden Vali Atik, “Sizler bizim en yakın mesai arkadaşımızsınız. Ben muhtarları her zaman devletin uç beyi olarak tanımlamışımdır. Allah hizmetlerinizi daim etsin. Biz her zaman sizin yanındayız” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu

Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.

Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı

Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.

TÜM HABERLER