Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bartın'ın Amasra ilçesindeki bir maden ocağında meydana gelen olayda hayatını kaybeden işçiler için taziye mesajı yayımladı.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Amasra'da meydana gelen maden faciasıyla ilgili olarak taziye ve geçmiş olsun mesajı yayınladı. Türkiye’yi yasa boğan faciadan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Zolan, mesajında yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileyerek şunları kaydetti: "Tüm Türkiye büyük bir acıyı yaşıyor. Elbette böyle bir kazanın hiç olmamasını çok isterdik. İnsan hayatından daha değerli hiçbir şey yok. Allah‘ım vefat eden işçilerimize rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Geride bıraktıkları yakınlarına sabır diliyorum. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak acılı ailelerimizin yanında olmak adına üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Yaşanan bu elem olaydan dolayı herkese sabır diliyorum. Şehitlerimizin aileleri artık bizim ailelerimizdir. Çocukları bizim çocuklarımızdır. Yaralı işçilerimizin de bir an önce sağlıklarına kavuşmaları için dua ediyoruz. Çok üzgünüz, biriz, birlikteyiz. Allah milletimize sabırlar versin ve bir daha böyle acılar yaşatmasın. Aziz Milletimizin başı sağ olsun.”
İlginizi Çekebilir
Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü
Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.
Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti
Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi
Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.
Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu
Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.
Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı
Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.
Meteoroloji çiftçileri zirai dona karşı uyardı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli’de etkili olan soğuk havalar nedeniyle zirai don beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda çiftçileri uyardı.