BAŞKAN OSMAN ZOLAN: "Büyükşehire ne gerek var diyenler, gelsinler Çameli'yi görsünler"
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli ilçesinde incelemelerde bulundu. Başkan Osman Zolan'a Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, AK Parti Çameli İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz ve beraberindekiler eşlik etti. Çameli merkezde Büyükşehir Belediyesinin tamamladığı üstyapı çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, bir süre vatandaşlarla sohbet ederek dertlerini dinledi. Büyükşehir'den önce yetki alanı içerisinde olmamasına rağmen Çameli'nin sorunlarını gönüllü olarak çözmeye çalıştıklarını belirten Başkan Zolan, “Denizlimiz 2014 yılında büyükşehir oldu. Büyükşehir ile birlikte Çameli bizim için gönüllülükten öte görevimiz haline geldi. Hep birlikte Çameli’nin ihtiyaçlarını tek tek gidererek bugünlere geldik. Büyükşehire ne gerek var diyenler, gelsinler Çameli'yi görsünler” diye konuştu.
"Çameli’ni biz böyle hayal etmiştik"
Geçmişte Çameli merkez ve mahallelerinin önemli eksik ve sorunları olduğunu anımsatan Başkan Zolan, Büyükşehir ile birlikte bunları birer birer çözüme ulaştırdıklarını anlatarak, "Çameli’nin kanalizasyon hattı yoktu, içme suyu hatları sıkıntılıydı, onları baştan aşağıya yaptık. Daha sonra üst yapı yatırımlarımızla vatandaşımız sıcak asfalta ve güzel kaldırımlara kavuştu. Çameli’yi biz böyle hayal etmiştik, çok şükür oldu” dedi. 2014 seçimlerine girerken söyledikleri "Denizli’de ne varsa Çameli’de o olacak" anlayışı ile çalıştıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Çamelimiz ilk defa kaymak gibi sıcak asfalta kavuştu. İnsan hazinemiz Hayri Dev büyüğümüz adına bir kültür merkezi yaptık. İtfaiye binaları 24 saat nöbette, modern araçlarımızla Çamelimizin hizmetinde, dört dörtlük bir otogarımız, düğün salonumuz var" dedi.
"Daha yapacak çok işimiz var, hayallerimiz var"
Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Çameli'nde artık su arıtma tesisimiz var. Çiftçilerimize ceviz fidanı dağıtıyoruz. Sadece Çameli merkezde değil, diğer mahallelerimizde de birçok yolda asfalt çalışması yaptık. Eksik kalan yerlerimiz varsa onları da gidermeye çalışacağız. Biz bu şehre sevdalıyız, Çameli’ye sevdalıyız. Daha yapacak çok işimiz var, hayallerimiz var. Yollar yürümekle bitmez. Bizim ufkumuz, vizyonumuz daha geniş. İnşallah Çamelimiz daha da büyüyecek ve zenginleşecek.”
İlginizi Çekebilir
Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü
Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.
Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti
Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi
Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.
Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu
Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.
Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı
Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.
Meteoroloji çiftçileri zirai dona karşı uyardı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli’de etkili olan soğuk havalar nedeniyle zirai don beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda çiftçileri uyardı.