© Haber Acıpayam 2022

Anında merkeze görüntü aktaran yaka kamerası uygulamasına başlanıldı

 Denizli İl Jandarma Komutanlığı, vatandaş ile jandarma arasındaki yaşanabilecek olumsuz diyalogları ortadan kaldırmak ve güvenirliği arttırmak amacıyla 4.5G teknolojisine sahip anında merkeze görüntü aktaran Yaka Kamerası uygulamasına geçildi.

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, mülki, adli ve diğer görevleri yerine getirirken, şeffaflığı sağlayarak vatandaş memnuniyetini arttırmak, kolluk görevleri esnasında karşılaşılan suç unsurlarına ait görüntüleri gerektiğinde delil olarak adli makamlara göndermek için yeni uygulamaya başladı. Vatandaş ile jandarma arasındaki yaşanabilecek olumsuz diyalogları ortadan kaldırmak, iddia ve şikayetleri engelleyerek güvenirliği arttırmak, hesap verilebilirliği kolaylaştırmak amacıyla yüksek çözünürlükte görüntü aynı zamanda ses kaydı yapabilen yaka kameraları bu sesli görüntüyü anında 4.5G teknolojisi üzerinden merkeze aktarma özelliğine sahip olmasıyla birlikte en yeni teknoloji yaka kameraları kullanılmaya başlanıldı.

Jandarma trafik ve asayiş timleri, vatandaşların huzur ve güven içinde karayollarında emniyetli, konforlu bir şekilde seyahatlerini temin etmek amacıyla en yeni teknolojik cihazlarla insan merkezli çağdaş yönetim anlayışıyla hizmet vermeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu

Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.

Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı

Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.

TÜM HABERLER