© Haber Acıpayam 2022

Alev alev yanan samanlıkta binlerce liralık zarar oluştu

Denizli’de besihanede bulunan samanlıkta çıkan yangında hızla büyüyen alevler uzun uğraşlar sonucu söndürülürken, binler liralık zarar meydana geldi.


Yangın, Merkezefendi ilçesine bağlı Hacıeyüplü Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; besihanede hayvanların için yerleştirilen samanlar henüz bilinmeyen nedenden dolayı yanmaya başladı. Kısa sürede alevler samanları hızla sardı. Vatandaşlar biryandan alevlere müdahale ederken, biryandan da ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye giden itfaiye ekipleri, yoğun duman içinde yangına müdahale etti. Uzun uğraşlar sonucu içten içe yanan alevler söndürüldü. Olayı ardından binlerce TL zarar oluştu.

İlginizi Çekebilir

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu

Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.

Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı

Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.

Meteoroloji çiftçileri zirai dona karşı uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli’de etkili olan soğuk havalar nedeniyle zirai don beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda çiftçileri uyardı.

TÜM HABERLER