© Haber Acıpayam 2022

KELOĞLAN SİZİ BEKLİYOR

Acıpayam’a bağlı Dodurga Mahallesinde bulunan Keloğlan Mağarası büyük ilgi görüyor.

Acıpayam’a bağlı Dodurga Mahallesinde bulunan Keloğlan Mağarası büyük ilgi görüyor.

Acıpayam belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Keloğlan mağarasının her geçen yıl ziyaretçi sayısının arttığını belirterek şunları söyledi “Mayıs ayından itibaren Pamukkale'ye ziyarete gelen yabancı turistler, Keloğlan Mağarası'nı da ziyaret edecek" Denizli'nin Acıpayam ilçesine bağlı Dodurgalar beldesi yakınlarındaki Keloğlan Mağarası, gelecek aydan itibaren Pamukkale'yi gelecek turistler tarafından da ziyaret edilebilecek.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, yaptığı açıklamada, mağaranın 2003 yılında çevre ve iç bölümlerinin düzenlemesinin ardından ziyarete açıldığını söyledi."Keloğlan Mağarası, sarkıt, dikit ve sütunlarla harika bir doğal yapıdır" diyen Şevkan, bölgeye yerli ve yabancı turistleri çekmek için yoğun çaba içerisinde olduklarını bildirdi.

Denizli'nin "turizm cenneti" olduğunu ve her yıl 2 milyon civarında turisti ağırladığını anlatan Şevkan "Pamukkale'ye turist getiren acentelerle yaptığımız görüşmede olumlu sonuçlar aldık. Mayıs ayından itibaren Pamukkale'ye ziyarete gelen yabancı turistler, Keloğlan Mağarası'nı da ziyaret edecek. Bu hem mağaranın tanıtımına hem de kentin turizm gelirlerinin artmasına katkı sağlayacak" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

TÜM HABERLER