© Haber Acıpayam 2022

DENİZLİ’DE İLÇELERDE KARLA MÜCADELE

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kar yağışı ile 10 ilçede mücadeleye devam ediyor.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi, kar yağışı ile 10 ilçede mücadeleye devam ediyor. 
Denizli'de beklenen kar yağışına karşı tüm hazırlıklarını tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele etme çalışmalarına çarşamba günü akşam saatlerinden itibaren başladı. Çarşamba günü akşamı başlayıp perşembe günü sabaha karşı şiddetini artıran kar yağışı ilk etapta Bozkurt, Çardak, Honaz, Kale, Tavas, Serinhisar, Beyağaç, Çal, Çivril ve Çameli ilçelerinde etkili oldu. Tüm ilçelerde kar yağışına karşı teyakkuzda bekleyen ekiplerini harekete geçiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, çalışmalara dün itibari ile başladı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri iş makineleri ile Bozkurt, Çardak, Honaz, Kale, Tavas, Serinhisar, Beyağaç, Çal, Çivril ve Çameli olmak üzere toplam 10 ilçede özellikle ana yolları açık tutmak için çaba sarfediyor. Merkez ve diğer ilçelerde şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken karla mücadele ekipleri bu bölgeler için de hazırda bekletiliyor.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli genelinde beklenen kar yağışına karşı her zaman olduğu gibi yine tüm ekiplerin hazır olarak bekletildiğini söyledi. Zolan, "Tüm ekiplerimiz yolları açık tutmak için canla başla çalışıyor. Vatandaşlarımızdan zorunlu değillerse toplu taşıma araçlarını kullanmalarını, sürücülerimizden ise kar lastiksiz ve zincirsiz araçla yola çıkmamalarını rica ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz bu kar yağışı ile mücadelesinden de yine başarı ile çıkacaktır" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu

Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.

TÜM HABERLER