© Haber Acıpayam 2022

“BİR SEVDADIR ACIPAYAM: Sevdamıza Hoşgeldiniz“

Denizli Belediye Başkanı Osman ZOLAN Büyükşehir bilgilendirme toplantıları kapsamında bugün Acıpayam’daydı.

 Denizli Belediye Başkanı Osman ZOLAN Büyükşehir bilgilendirme toplantıları kapsamında bugün Acıpayam’daydı.  İlk olarak Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR’ı ziyaret etti.

Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR, “Acıpayam son yıllarda hayvancılık sektöründe oldukça gelişti. Nüfus yılda 500 artış gösteriyor. Acıpayam aynı zamanda bir eğitim ilçesi. Burayı yüksekokul şehri yapmak istiyoruz” dedi.

ZOLAN  Acıpayam’ın çalışkan bir ilçe olduğuna dikkati çekerek, “Birçok ilçenin nüfusu azalırken buranın nüfusu artıyor. Bu da gösteriyor ki cazibe merkezi olmuş. Büyükşehirle birlikte kaliteli bir yaşamı Acıpayam’lılara sağlayacağız. Burası her türlü hizmeti hak ediyor” şeklinde konuştu.

Buradaki ziyaretin ardından Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN’ı makamında ziyaret etmek üzere Belediye binasına geçen ZOLAN’ı Başkan ŞEVKAN ve Belediye personeli kapıda çiçeklerle karşıladı.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi ŞEVKAN” Bugün çok mutluyuz. Bu güzel günün yepyeni bir başlangıç getirmesini dilerim. Acıpayam Büyükşehir ile daha da gelişecek. Büyükşehirle ilgili çok dedikodular yapılıyor. 2071 hedefi olan bir devletin yalpalaması mümkün değil. Büyükşehir bizim için yıllardan beri bir sevdaydı. Can ile Canan artık buluşmuştur” dedi.

Acıpayam’ın kendi ayakları üzerinde duran kendi kendine yeten bir ilçe olduğunu belirten Denizli Belediye Başkanı Osman ZOLAN, “Acıpayam’da çok güzellikler var. Bu millete hizmet etmek kolay değil. Zaman ister fedakârlık ister. Denizli’miz uzun zamandan beri büyükşehri hedefliyordu. Ama bugüne kadar siyasi gücü olamadığı için Denizli’den daha küçük şehirler varken onlar oldu ama biz olamadık. Ama sonunda geçte olsa bunu basardık. Acıpayam bu yürüyüşte hak ettiğini alacak. 30 Mart 2014’ ten sonra her bir ilçemiz için hizmet en acilinden başlayarak 3-5 yılda tüm eksiklikleri gidereceğiz. Buranın yükünü almaya geldik. Büyükşehir ile herkes kazanacak” dedi.

Konuşmaların sonunda ZOLAN Belediye şeref defterini imzaladı, Başkan ŞEVKAN ZOLAN’a kabak kemane hediye etti.

İlginizi Çekebilir

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu

Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.

Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı

Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.

Meteoroloji çiftçileri zirai dona karşı uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli’de etkili olan soğuk havalar nedeniyle zirai don beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda çiftçileri uyardı.

TÜM HABERLER