BAŞKAN ŞEVKAN HİSAR HALKI İLE BİR ARAYA GELDİ
ACIPAYAMMuharrem ayı aşure etkinliklerinin adresi Hisar Köyü idi. Hisar'da düzenlenen etkinliğe Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN ve Başkan Yardımcısı Hüseyin ERDEM de katıldı.
Hisar Köyü halkı tarafından sevgi ve samimiyetle karşılanan Başkan Şevkan bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Hisar İlkokulunda incelemelerde bulunan Başkan Dr. Hulusi Şevkan öğrencilerle biraraya geldi. Eğitime ve eğitimciye verdiği değer ile tanınan Başka Şevkan okul ziyaretindeki konuşmasında şumlara değindi: "En kutsal görevlerden birini yürüten öğretmenlerimizin özellikle köy okullarında görev yapmaları beni hep duygulandırmıştır. Burada eğitim ve öğretimlerini devam eden öğrencilerimizin hepsinin hedefleri var. Onların Denizli’de, İstanbul’da, Acıpayam’da okuyan çocuklardan zekâ olarak hiçbir farkı yok. Kimi öğretmen, kimi doktor, kimi mühendis olmak için okuyor."
Hedeflerine çok çalışarak başaracaklarını ifade eden Başkan Şevkan: "aşure gününe bizleri davet eden okul idaresine, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, köy muhtarı Süleyman KORKMAZ’a ve Hisar köyü halkına teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.
Ziyaret kapsamında Başkan Şevkan ve ekibini karşılayan Köy Muhtarı Süleyman KORKMAZ yaptığı konuşmada şunları ifade etti: "5 yıldır okulumuzun bahçesinde pilav, asker yemekleri, dualar ve aşure günleri etkinlikleri geleneksel olarak yapılıyor.Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve köy halkımız birlik olarak yapıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlerin davetini kırmayarak gelen Belediye Başkanımız Dr. Hulusi ŞEVKAN’ a, Başkan Yardımcısı Hüseyin ERDEM’e, Acıpayam Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılarımıza, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, uzaktan yakından gelenlere ve köy halkıma teşekkür ediyorum" dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü
Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.
Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti
Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi
Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.
Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu
Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.
Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı
Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.
Meteoroloji çiftçileri zirai dona karşı uyardı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli’de etkili olan soğuk havalar nedeniyle zirai don beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda çiftçileri uyardı.